Maksu luottokortilla

Seuraavat luottokortit hyväksytään: American Express, Maestro, MasterCard ja Visa.

Jos maksat luottokortilla, sinua pyydetään määrittämään luottokorttitiedot tilausprosessin aikana. Tietosi tietysti salataan meille SSL -menettelyn kautta. Luottokorttisi ladataan sitten suoraan ja tilauksesi muokkaamme suoraan.

Suojataksesi sinua luottokorttien väärinkäytöltä, voimme myös tehdä tietojen tarkistuksen tilauksen yhteydessä. Tässä tapauksessa saat sähköpostin tilausvahvistukselle asiakaspalvelustamme. Lisämenettely selitetään sinulle tässä sähköpostissa.

Maksu PayPalin kautta

Jos haluat käyttää tätä maksutapaa, sinut välitetään suoraan PayPaliin tilausprosessin aikana. Jos olet jo PayPal -asiakas, voit helposti rekisteröidä ja maksaa käyttäjätiedot. Maksu on erityisen varma PayPal -ostajien suojauksen ansiosta, koska jos jokin ei toimi, saat rahasi takaisin.

Jos maksat PayPalilla MyScondearissa, yhdistämme MySeCondear -tilisi PayPal -tilillesi.

sinulle asiakkaana se tarkoittaa, että sinun ei tarvitse rekisteröityä uudelleen PayPaliin, kun teet ostoksia MySeCandearissa.

MySeCandear on siksi mahdollista kerätä summa vain PayPal -tililtäsi, jos tavarat tosiasiallisesti lähetetään. Kaikki korvaukset ja lisämaksut voidaan toteuttaa nopeasti ja helposti heidän kytketyssä PayPal -tilinsä kanssa.

voit poistaa tämän linkin milloin tahansa tai käyttää myös toista PayPal -tiliä.

Klarnan maksu välittömästi (suoraveloitus)

Jos valitset Klarnan maksun heti, Klarna -pankki suorittaa MySeCandear -maksuprosessin.

Jos olet valinnut Klarnan maksuna tilaamalla, voit sitten valita vaihtoehdon heti palveluntarjoajamme Klarnan kautta. Et tarvitse tiliä Klarnassa.

SoFortüberweisung on suora pankkisiirto, joka toimii verkkopankkitietojesi kanssa.

 1. Valitset maasi ja pankkisi.
 2. Kirjaudu sisään verkkopankkitietoihisi. Tiedot on salattu pankkiisi.
 3. Joissakin pankeissa älypuhelimeesi lähetetään lisävahvistustappi, jota sinun on käytettävä kerran vahvistamaan tapahtumasi.
 4. Heti kun pankkisiirto onnistui, MySeCandear vastaanottaa vahvistuksen ja laukaisee välittömästi tilauksen.
 5. mitä voit tehdä, jos tilausvahvistusta ei ole vastaanotettu?

  Kun tilaus on saatu päätökseen onnistuneesti, saat tilausvahvistuksen antamallesi sähköpostiosoitteelle. Sitten tilaus saatiin päätökseen heti, kun MySeCondear lähetettiin tilaukseen.

  Jos et löydä tilausvahvistusta postilaatikosta, tarkista myös roskapostikansio.

  et yleensä voi vastaanottaa sähköposteja MySeCandearista? Ota yhteyttä asiakaspalveluun osoitteessa service@mysecontear.de .