Airpods als Hörgerät? Jetzt mehr erfahren! | MySecondEar
Käytätkö

AirPods -tuotteita kuulolaitteina? Lisätietoja nyt!

Conversation Boost -sovelluksen avulla Apple 2021 esitteli toimintatuen iOS15 -päivityksessä, joka on sittemmin tuonut AirPods Pro -sovelluksen kuulolaitteeksi. Toiminto voidaan aktivoida asetusten avulla ja gt; Operatiiviset apuvälineet & gt; Ääni/visuaalinen & gt; Kuulokkeiden säädöt & GT; Käytä läpinäkyvyystilaa & gt; Keskusteluvahvistus. Mutta tulevaisuudessa pienet kuulokkeet voivat todella korvata kuulolaitteet ?

Kuulolaitteet vs. AirPods: erot & amp; Yhtäläisyydet

kuulolaitteet

airpods pro

langaton Bluetooth-yhteys ulkoisiin laitteisiin.

yhteysvaihtoehdot mallista riippuen, yleensä myös muille valmistajille

Kuulotoiminnot vain yhdessä Apple Laitteiden kanssa

Korvassa sijaitseva sijaintipaikka (nykyaikaisten kuulolaitteille)

kuten ido tai hdo Saatavilla

korvan kuulokkeet

lääketieteellinen tuote erityisesti kuulonmenetyksen hoitoon

Ei lääketieteellistä laitetta, pääasiassa musiikin suoratoistolle

akku

akku kestää 4,5 tuntia kuuloaika

akun lataus kestää useita tunteja

20-30 minuuttia täyteen kuormaan

Määritetyt erityiset hienot asetukset

hiiliasetukset App Audiogrammin kautta

melun tukahduttaminen voi palvella kuulonsuojausta


AirPods käyttää kuulolaitteina

AirPodien käyttöasetukset voidaan säätää yksittäiseen kuuloesitykseen, joka luo henkilökohtaisen kuuntelukokemuksen. Kokoonpanoa varten : ssä kirjattujen tarpeiden asetukset on mukautettu. Erityiset kuulotoiminnot asettavat kuulokkeet myös kuulotukea:

Keskustelun lisäys : Jos tehosterokotus aktivoidaan, AirPodien mikrofonit absorboivat akustisen ympäristön. Nousut äänet heikentyvät ja keskustelukumppanin ääni korostetaan selvästi ja tuotano korvaan.

Live-Mitmahl : Tämä toiminto mahdollistaa iPhonen, iPadin tai iPodin käytön etämikrofonina, jos ne on sijoitettu alueelliseen läheisyyteen. Ääni lähetetään AirPodille vastaavan laitteen kautta ja siten - Applen mukaan - kauempana olevien ihmisten kuunteleminen toteutetaan. Valmistajan mukaan valmistaja on erityisen hyödyllinen kovassa ympäristössä. Edellytys on iOS 14.3 tai uudempi sekä AirPodien, AirPods Pro, Powerbeats Pro tai Beats Fit Pro.

käyttö.

Taustamelu : Valitettavasti, jos olet tinnituksen alla, voit käyttää AirPodiasi päällekkäisyyksillä ärsyttäviä ääniä. Esimerkiksi sade tai melu voidaan valita iPhone -asetusten osiossa ”taustaäänet” tinnituksen kompensoimiseksi. Ohjausvaihtoehto voidaan lisätä ohjauskeskukseen nopeaa pääsyä varten.

melunvaimennus ja läpinäkyvyystila : AirPods Pro ja AirPods MAX Sisältää mahdollisuuden ulkoisten äänien melujen tukahduttamiseen. Tätä varten neutraloi ei -toivottu taustamelu sisään ja ulospäin. Lisäksi muutos läpinäkyvyystilaan on mahdollista, jossa ääniympäristö havaitaan kokonaan kuulokkeista huolimatta. Muutos voidaan toteuttaa suoraan kuulokkeiden tai iPhonen, iPadin, Apple Watchin tai Macin kautta ja ohjata myös ohjauskeskuksen kautta.

AirPods kuulolaitteina: Edut ja haitat

Airpodien edut kuulolaitteina viittaavat optiseen näkökohtaan, koska moderni, suosittu muotoilu voi suositella leimautumisajojen hajoamista verrattuna kuulolaitteisiin. Erityisesti nuoret kuulolaitteiden käyttäjät voivat olla halukkaampia käyttämään lentokenttiä tavanomaisten kuulolaitteiden sijasta. Toisaalta melun tukahduttaminen on positiivinen, mikä voi vaikuttaa kuulonsuojaan kovan ympäristön kohinaa vastaan.

Kuulotoimenpiteistä huolimatta Apple ei edistä AirPodia kuulolaitteiden korvaamiseksi, koska kuulokkeet eivät ole lääketieteellisiä tuotteita. Niitä ei tulkita pitkän aikavälin käyttöön, eikä kuulotukea varten tarkempia asetuksia. Noin 4,5 tunnin suhteellisen lyhyt akun kesto ei riitä kuulolaitteiden täyden päivän tarvetta varten. Vakiolomake ilman yksilöllistä sopeutumista korvaan johtaa mukavuusrajoituksiin ja rajoittaa edelleen käyttöiän käyttöä. Akustisesti on myös ongelmallista, että kuuloprofiili hyväksytään molemmille korville ja että vain muutama yksipuolinen muutos kuunteluasetuksissa voivat olla konkreettisia. Auditow Insights : n tutkimuksen mukaan korkeita taajuuksia ei nosteta samassa määrin kuin tavanomaisissa kuulolaitteissa, mutta matalat taajuudet kasvavat liian intensiivisesti.

PÄÄTELMÄT: AirPodit korvaavat ei -lääketieteelliset kuulolaitteet

Päätelmä voidaan sanoa selvästi: AirPodit eivät ole kuulolaitteita, eivätkä ne voi korvata lääketieteellisiä tuotteita täysimääräisesti. Koska suurin osa kuuloongelmista esiintyy korkeataajuusalueella, vahvistuksen puute tällä alueella on erityisen ongelmallista. Lisäksi voimakkaampaa kuulonmenetystä ei voida kohdella pääasiassa tuotetulla musiikin kuuntelulla kuulokkeet . Pienen kuulon vähentämisen sattuessa AirPodit voivat silti helpottaa päivittäistä, mutta rajoitettu mukavuus ja akkutila puhuvat käyttöä arjen kuulolaitteina. Taustamelufunktiota toisaalta voidaan korostaa erityisen positiivisesti, jota voidaan käyttää kohdennetulla tavalla tinnituksen kompensoimiseksi.

Applen toimenpiteet kuulotuki

Vaikka AirPodit eivät edusta vastaavaa kuulolaitteiden korvaamista, Apple on vaikuttava, kun on kyse kuulon tuesta! Kun on tehty iPhone : lle, Apple -laitteiden sisällön suora suoratoisto valituilla kuulolaitteilla on mahdollista. Kuulon heikentyneiden käytettävyys voidaan nähdä myös lukuisissa operatiivisissa apuvälineissä tukemaan vakavia ja kuuroja. Tällä tavoin aistitiedot tai Sirin saatavuus kirjoittamalla ja viittomakielen havaitseminen FaceTime -laitteissa auttavat käyttämään laitteita. Löydät lisätoimenpiteitä, joita valmistaja tarjoaa apua varten.