Analoge Hörgeräte | MySecondEar

analogiset kuulolaitteet

analogiset kuulolaitteet ovat eräänlainen kuulolaitteita, joita käytetään parantamaan kuuloa ihmisiltä, ​​joilla on kuulovaurioita tai kuulovaurioita. Ne toimivat vahvistamalla äänilähteistä lähettäviä ääniaaltoja, kuten ihmistä tai ääniä ihmisen ympärillä.

; Ne ovat yleensä korvan takana ja ne on kytketty läpinäkyvään putkeen, joka johtaa korvakanavaan ja ohjaa äänen suoraan sisähäiriöön.

Yksi analogisten kuulolaitteiden pääpiirteistä on, että ne ovat säädettäviä. Tämä tarkoittaa, että sinua voidaan säätää erikseen jokaiselle korvalle ja kaikenlaiselle kuulovauriolle parhaan mahdollisen kuulon saavuttamiseksi. Nämä asetukset voivat tehdä kuulolaitteiden akustian avulla, joka säätää kuulolaitetta asettamalla erilaisia ​​suodattimia ja taajuuksia.

Toinen analogisten kuulolaitteiden ominaisuus on, että niitä on yleensä helpompi korjata. Heillä on vähemmän toimintoja, mikä helpottaa joidenkin ihmisten käyttöä.

On kuitenkin myös joitain analogisten kuulolaitteiden haittoja. Yksi niistä on, että he eivät ole niin hyviä käsittelemään erilaisia ​​äänitasoja, kuten digitaalisten kuulolaitteiden tapauksessa. Tämä voi johtaa siihen tosiasiaan, että ne ovat vähemmän tehokkaita kovissa ympäristöissä ja että heillä on vaikeuksia ymmärtää hiljaisia ​​keskusteluja tai melua.

Toinen analogisten kuulolaitteiden haitta on, että ne eivät ole niin hyviä tukikelun tukahduttamiseksi, kuten digitaalisten kuulolaitteiden tapauksessa. Tämä voi johtaa siihen tosiasiaan, että ne ovat vähemmän tehokkaita kovissa ympäristöissä ja että heillä on vaikeuksia ymmärtää hiljaisia ​​keskusteluja tai melua.

Toinen analogisten kuulolaitteiden haitta on, että ne ovat yleensä vähemmän mukavia kuin digitaaliset kuulolaitteet. Ne ovat suurempia ja raskaampia ja voivat olla epämiellyttäviä joillekin ihmisille. Analogisten kuulolaitteiden akun käyttöikä on yleensä lyhyempi kuin digitaalisilla kuulolaitteilla.

On tärkeää, että kuulolaite neuvoo jokaista kuulolaitteen ostamista henkilöä selvittääkseen, mikä kuulolaite on paras yksilöllisille tarpeisiisi. Kuulolaite, joka akustinen voi arvioida tarkasti ihmisen kuulovaurioita ja tarpeita ja suositella, mikä kuulolaite on sinulle paras. Tämä voi varmistaa, että henkilö saa kuulolaitteen, joka sopii parhaiten tarpeisiisi ja auttaa häntä parantamaan kuuloasi.