Apple Hörgeräte - Tritt Apple in den Hörgeärte Markt ein? | MySecondEar

Apple -kuulolaitteet

Apple on hyvin tunnettu teknologiayritys, joka älypuhelimien, tietokoneiden ja muiden elektroniikkalaitteiden lisäksi tarjoaa myös AirPodia. Apple "AirPods Pro" ovat langattomia korvakorvakuulokkeita, jotka voidaan kytkeä iPhoneen tai muihin Apple-laitteisiin Bluetoothin kautta. AirPods Pro -tarjous tarjoaa muun muassa myös klassisista kuulolaitteista. Mutta tuleeko Apple todella kuulolaitemarkkinoille ja korvaako Apple Airpods Medical Polool -tuotteet? Haluamme vastata tähän kysymykseen tässä artikkelissa.

Yksi Apple -kuulokkeiden erityispiirteistä on niiden suunnittelu. Ne ovat pieniä ja kompakteja, ja niitä voidaan kuljettaa mukavasti korvaan. Ne ovat myös vettä resistenttejä, ja siksi niitä voidaan käyttää myös ulkona urheilun tai muun toiminnan aikana.

Apple kuulokkeet tarjoaa myös erinomaisen äänenlaadun. Heillä on aktiivinen melunvaimennus, taustamelu minimoi ja paransi musiikin ääntä ja muuta äänisisältöä. Ne tarjoavat myös mahdollisuuden mukauttaa ääni ja mukauttaa se käyttäjän yksittäisiin mieltymyksiin.

Apple kuulokkeet ovat myös erittäin mukavia käyttää. Sinua voidaan yksinkertaisesti ohjata äänellä tai -kuulokkeiden käyttöavaimilla. Heillä on myös integroitu ääniohjaus, jonka avulla käyttäjä voi soittaa puheluita, hallita musiikkia tai lähettää viestejä koskematta iPhonea.

AirPodien käyttö kuulolaitteina

AirPodien käytön asetukset voidaan mukauttaa yksittäiseen kuuloesitykseen henkilökohtaisen kuuntelukokemuksen luomiseksi. Kokoonpanoa varten etukäteen luotu audiogrammi voidaan syöttää Applen terveyssovellukseen. AirPodien asetukset on sitten mukautettu audiogrammissa tallennettuihin tarpeisiin.

Vaihda AirPodin lääketieteellinen kuulolaitteet?

Nyt kysymys on edelleen kysyn Apple Airpods Medical Sools Apuvälineitä?

Päätelmä voidaan sanoa selvästi: AirPodit eivät ole kuulolaitteita, eivätkä ne voi korvata lääketieteellisiä tuotteita. Koska suurin osa kuuloongelmista esiintyy korkeataajuusalueella, vahvistuksen puute tällä alueella on erityisen ongelmallista. Lisäksi raskaampia kuulonmenetyksiä ei voida käsitellä kuulokkeilla, jotka on ensisijaisesti saatu kuuntelemaan musiikkia.

Pienen kuulonmenetyksen tapauksessa AirPodit voidaan lievittää jokapäiväisessä elämässä, mutta rajoitettu mukavuus ja akun kesto puhuvat päivittäisenä kuuntelijana. Taustamelufunktio, jota voidaan käyttää tinnituksen kompensoimiseen, on kuitenkin erityisen positiivinen