Gehörgangsentzündung: Behandlung, Ursachen, Symptome

korvataudit - tulehtunut korvakanava

Hoito, oireet ja kuulotulehduksen syyt

Kun korvan korvan kanava on tulehtunut, tulehdus on yleensä allerginen, sieni tai bakteeri. Itse iho, mutta myös ulkokorvan kanavan ihon ihon iho vaikuttaa. Joskus jopa rummun turkista tai koko auricle on valaistu. Tässä tapauksessa Myringitis on puhunut.

Tämä artikkeli antaa sinulle tietoa kuulon tulehduksesta. Voit selvittää kaiken tulehduksen alkuperästä ja syistä. Selitämme oireet ja kaiken diagnoosista lääkärissä ja terapioissa. Kuulolaiteasiantuntijamme vastaavat mielellään kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Olet tervetullut kirjoittamaan tai soittamaan meille. Neuvomme tapahtuu ilman velvollisuutta ja ilmaista.

miten se tulee kuulluksi?

Usein mikrotraumat ovat tulehduksen kuuloke. Tyypillinen esimerkki on vähäiset ihovammat, jotka nousevat esimerkiksi kun korvat puhdistetaan voimakkaasti. Yleensä käytetään puuvillatappaa. Sitten kuulon iho on vaurioitunut, jolla on yllä olevat seuraukset.

allergiset reaktiot ja ihon herkistyminen voivat myös olla syy tähän. Tämä johtuu usein tietyistä hiuspesuaineista tai muista keinotekoisista keinoista. Esimerkkejä ovat saippuat tai hiussumut. Lisääntynyt luunmuodostus tai krooninen otitisväliaine voi myös olla vastuussa yllä olevasta sairaudesta. Kuulon tulehdus voi jopa aiheuttaa ihottuma, psoriaasi tai neurodermatiitti.

oireet

Tulehduksen ansaitsemisen tyypillisiä oireita ovat vahva kutina tai jopa vakava korva, jota voi seurata. Nämä voivat tuntea etenkin kun katsot jotain tai istut luonnoksessa. Korvien äänen edelleenlähetys voidaan myös häiritä. Seurauksena on vain havaita äänet höyrytetty. Ne eivät ole selkeitä eikä selvästi. Joskus korvakanavasi turvoi myös liman kertymisen avulla. Tällainen tulehdus voi joko esiintyä kuivalla iho -asteikolla tai ravitsevassa muodossa erityksen kanssa. Hyvin harvinaisissa tapauksissa jopa ympäröivä luukudos vaikuttaa.

Kuulon tulehduksen diagnoosi

Ensinnäkin sinun pitäisi tuntea ja tarkistaa korvakanavasi. Se tekee lääkärin. Paise tai furunkel voi olla syy kokonaisuudelle. On tärkeää tarkistaa, tapahtuuko kipu, kun korvakuppi poistetaan. Joka tapauksessa sinun on otettava yhteyttä kaulan nenään. Tämän on tarkasteltava tarkemmin tulehdusta. Kuulokoe ja katsaus voivat myös auttaa tai kuulun käytävän puhdistamista tai puhdistamista.

Kuinka kuulotulehduksia hoidetaan?

On tärkeää, että korvalinjan tulehduksen turvotus vähenee ja että viallinen kuulo voidaan palauttaa. Ehdollista kuulon menetystä voidaan sitten vähentää. Ensimmäisen tulisi siis olla korvakanavan puhdistus. Heti kun lääkärillä on selkeä havainto, voiteita tai voiteita voidaan käyttää asianmukaisen lääkkeen kanssa. Jos tapaus on vakava, antibioottien antaminen on joskus välttämätöntä. Useimmissa tapauksissa tulehdus on kuitenkin suhteellisen helppo hallita ja hoitaa.