Hansaton App: Hansaton Stream Hörgeräte App (iPhone & Android Kompatibilität)

Hanaton -sovellus: Hanaton stream -kuulolaitteiden sovellus (iPhone & android -yhteensopivuus)

Lataa

-sovellus App Storesta: https: //apps.apple.com/

Lataa

-sovellus Google Play -kaupasta: https://play.google.com/

Hanaton Stream -sovellus on sovellus, joka on erityisesti kehitetty ihmisille, jotka käyttävät Hanatonin kuulolaitteita. Tämän sovelluksen avulla käyttäjät voivat hallita ja hallita kuulolaitteitaan helposti ja kätevästi älypuhelimelta.

Yksi Hanaton Stream -sovelluksen tärkeimmistä ominaisuuksista on mahdollisuus muuttaa äänenvoimakkuutta ja kuulolaitteiden ääniasetuksia. Tämä voi olla erityisen hyödyllistä, jos olet erilaisissa ympäristöissä ja haluat mukauttaa äänenvoimakkuutta parhaan mahdollisen kuulon suorituskyvyn saavuttamiseksi.

Lisäksi Hanaton Stream -sovellus tarjoaa myös pääsyn erilaisiin ääniohjelmiin, jotka on erityisesti kehitetty tietyille kuulotilanteille. Esimerkiksi käyttäjät voivat valita ääniohjelman, joka sopii musiikin kuunteluun, tai toisen, joka on optimoitu kuuntelemaan kovaa ympäristöä.

Hanaton Stream -sovelluksen toinen hyödyllinen ominaisuus on mahdollisuus seurata ja jatkaa kuulolaitteiden akkutasoa. Tällä tavoin käyttäjät voivat varmistaa, että heidän kuulolaitteensa ovat aina ladattuja ja että he ajattelevat lataamista heillä hyvissä ajoin ennen kuin akku on tyhjä.

Kaiken kaikkiaan Hanaton Stream -sovellus tarjoaa monia hyödyllisiä toimintoja, jotka auttavat varmistamaan, että kuulolaitteen käyttäjät voivat hallita ja hallita kuulolaitteitaan helposti ja kätevästi. Se on saatavana ilmaiseksi iOS- ja Android -laitteista ja sitä voidaan ladata App Storesta tai Google Play Kaupasta.

Hanaton Connect / Pariliitos kuulolaitteet

 1. Napauta asetuksia
 2. Laitteen käynnistysnäytössä
 3. Napauta Bluetooth -symbolia asetusvalikossa.
 4. Napauta liukusäädintä aktivoidaksesi Bluetooth.
 5. Avaa paristolokero 5 sekunnin ajan ja sulje se sitten uudelleen tai kytke kuulolaitteet päälle ja takaisin sisään, kun sinulla on ladattavia kuulolaitteita.
 6. Muutaman sekunnin kuluttua kuulolaitteesi nimi ilmestyy käytettävissä olevien laitteiden luetteloon.
 7. Valitse kuulolapu laitteiden luettelosta, jolla on aktivoitu Bluetooth.
 8. Kuulolaitteen signaaliääni vahvistaa onnistuneen pariliitoksen.
 9. Hanaton -yhteensopivuus

  kuulolaitteen yhteensopivuus

  Hanaton Stream -sovellus on yhteensopiva vain kuulolaitteiden kanssa Bluetooth -yhteydellä

  • Sound Stratos
  • Jazz Stratos
  • Beat Stratos
  • Ääni XC Pro
  • Jazz XC Pro
  • Jam XC Pro

  Jotkut toiminnot ovat laitteen erityisiä.

  EAR -malleissa, joissa ei ole 2,4 GHz: n langatonta toimintoa.

  älypuhelinten yhteensopivuus

  Hanaton Stream -sovellusta voidaan käyttää Bluetooth-matalaenergiassa (BT-LE) -kaploissa olevissa älypuhelimissa iOS: lla versiosta 14.0.

  Hanaton Stream -sovellusta voidaan käyttää GMS: ssä (Google Mobile Services) -neuvotteluissa Android-laitteissa, jotka Bluetooth 4.2 ja Android OS 7.0 tai uudempi käyttö.