Hochtonschwerhörigkeit: Behandlung, Ursachen, Symptome

korkea -suunninen kuulo - määritelmä

High -Sound -kuulo on yleisin kuulon vähentämisen ilmentyminen, ja sitä löytyy kevyessä, väliaineessa ja korkeissa tasoilla. Korkean luokan korkean kuulo voi olla syy määrittää vammaisuus. Se on tyypillistä tämän tyyppiselle kuulovammaiselle, että se on rajoitettu korkean taajuusalueelle. Korkean toniisen kuulonmenetyksen on luokiteltava presbyakusis )

 • Melun pilaantuminen
 • sairaudet
 • Geneettinen taipumus
 • oireet: Tunnista kuulon kuuleminen enemmän

  Korkeat taajuudet ovat vaikeita ihmisille, jotka kärsivät hengenpelastajan kuulemisesta. Vuodesta 2000 Hertz -taajuudet lasketaan korkeisiin sävyihin. Keskusteluissa joitain ääniä - kuten S, F tai H - on erityisen vaikea kuulla, ja sillä on yleensä tylsää ympäristöä ympäristöstä. Samoin korkeat äänet, Twittering -linnut sekä korkean taajuuden signaalit (esim. Jälkivät suljetun pesun signaalina) ovat edelleen saavuttamattomia niille. On erityisen silmiinpistävää, kun havaitaan, että kuulon määrä pysyy enimmäkseen muuttumattomana ja että vain epäselvämmän kuulon havaintojen tunne syntyy.

  Eri intensiteetin oireet ilmaisevat myös

  riippuen korkean taajuuden kuulonmenetyksen ilmentymisestä:

  Kuulon kuulon diagnoosi

  High -Sound -kuulonmenetyksen diagnoosista suoritetaan ensin kuulokoe ja audiogrammi luodaan. Kuulonmenetyksen tyyppi ja arvonalentumisaste voidaan määrittää audiogrammista. Kuulomelun sattuessa 2000 Hertzin jätettä ja korkeampien näyttelyiden jäte audiogrammissa.

  korkea -suunnittelu kuulo audiogrammi

  Tässä audiogrammissa kuuloäänelle tyypillinen käyrä voidaan nähdä. Vuodesta 2000 Hertz, sekä luu- että ilmaputken pudotus huomattavasti taajuuden lisääntyessä. Tämä tarkoittaa, että potilas kuulee paljon huonommin tältä alueelta.

  Hoito: Käsittele korkean vakaan kuulonmenetystä

  Kuulolaitteella kadonneet taajuudet voidaan ja ne tulisi yleensä tehdä kuultaviksi uudelleen. Jos hoito puuttuu, voi muuten olla vaikeuksia, epävarmuutta ja/tai aggressiota. Lääke- tai operatiiviset hoidon toimenpiteet eivät ole mahdollisia.