Hörberatung & Hörgeräte Beratung | MySecondEar

Jos epäilet kuulon vähenemistä tai tarvitset jo varmasti kuulolaitetta, sinun tulee joka tapauksessa käyttää ammatillista kuulemista . Erilaisten kuulolaitteiden markkinoiden eri mallien, toimintojen ja mallejen massa voi kuitenkin valittaa valintaprosessista. Koska kysymys ei vain teknisesti ja optisesti haluttuista ominaisuuksista, vaan myös hinnat ja sairausvakuutusapurahat .

Siitä huolimatta - tai jopa sen monimutkaisuuden takia - valintaprosessilla on suurin merkitys, koska sopiva kuulolaite voi olla valtava vaikutus sosiaaliseen ja ammatilliseen osallistumiseen sekä elämänlaatuasi . Se on kuitenkin usein monimutkaisempaa kuin odotettiin määrittämään omat tarpeesi. Ammatillinen kuunteluneuvonta seuraa alusta alkaen tarpeiden analysointi-, valinta-, kokeilu- ja sopeutumisprosessin avulla rakenteen ja yleiskatsauksen kautta kaukaisessa kuulolaitteiden maailmassa. Joten voit tietää milloin tahansa erikoistuneissa käsissä , jota voit tukea matkalla uuteen kuulon laatuun.

Nyt ota yhteyttä & gt; & gt;

kuulolaitteiden valinta on yhtä yksilöllinen kuin itse!

Kuulotarpeesi ovat yhtä yksilöllisiä kuin sormenjälki. Henkilökohtaiset tekijät, kuten sosiaalinen integraatio, tekninen väite, optiset mieltymykset ja kuulovammaisuus, on ratkaiseva rooli valintaprosessissa. Kuulonneuvonta Kuulolaitteen valitseminen sinulle on siis välttämätöntä! Vain kun henkilökohtaiset vaatimuksesi ja toiveesi ovat vastuussa, kuulolaitteet voivat tehdä työnsä optimaalisesti. Ammatillisen asiantuntemuksen ja ihmissuhteiden herkkyyden avulla kuulovammainen konsultti harkitsee kaikkia tekijöitä neuvoakseen heitä kohdennetussa ja henkilökohtaisesti

Kuulon neuvoja & amp; Kuulolaitteiden neuvonta kuulolaitteiden valinnan perustana

Kuuloneuvojen ensimmäisessä vaiheessa kaikki pyörii kuulovammaesi, kuulotilanne ja odotusten varmistamiseksi yllä kuvatun yksilöllisyyden. Tätä tarkoitusta varten nauhoitetaan kuunteluympäristö pysytkö usein äänekkäissä ympäristöissä? Teetkö paljon urheilua? Kuinka ammattimainen ja sosiaalinen integraatio on suunniteltu? Henkilökohtaiset odotukset kysytään myös: millä alueilla kuulolaite on sinulle erityisen tärkeä? Aiotko kuunnella musiikkia hänen kanssaan? Tietojen perusteella luodaan yksittäinen kuuloprofiili , mikä on uusien kuulovammaisten perusta.

Myös paikan päällä, kuuntelu- ja kielikokeet suoritetaan osana kuuloanalyysiä ja sisällytetään neuvoihin, joten kuulovammaisiisi on myös mukautettu tarjonta. Lisäkohtana korvien anatomia muodostaa kriteerin, joka on havaittu valintaprosessissa. Jos laaja kuuloprofiilisi luodaan, kuuntelukonsulttisi suosittelee, että olet vaatimuksistasi, tarpeistasi ja hinnoista. Loppujen lopuksi olet tietysti valittu runko, joka päättää, minkä laitteen haluat testata koevaiheessa.

Nyt ota yhteyttä & gt; & gt;

Kuinka näet hyvää kuunteluneuvoja?

Kuuluneuvonta yksin ei takaa sinulle sopivia kuulolaitteita. Pikemminkin kuulokonsultin tekniset ja ihmissuhdeominaisuudet ovat riippuvaisia. Seuraaville ominaisuuksille on ominaista hyvä kuuntelukonsultti:

  • Kattava Ammattimainen osaaminen
  • ihmissuhteiden empatia
  • Hinta- ja malliideoiden rehellisyys ja avoimuus

Lisäksi tutkimuksiin ja keskusteluihin pitäisi olla riittävästi aikaa, jotta viime kädessä olisi vastuussa tarvittavasta yksilöllisyydestä ja voidakseen tehdä sopivia ehdotuksia heidän kuulolaitteidensa valinnasta.

Kuuloneuvonta - mitä sitten?

Kuulemisen jälkeen seuraavat oikeudenkäyntikuljettajat ja uuden kuulolaitteesi lopullinen valinta seuraavat. On tärkeää käyttää kuulolaitteita niin paljon kuin mahdollista, jotta haluttu kuulon menestys vähitellen. Jos ongelmia, kysymyksiä tai vastaavia esiintyy, älä epäröi kuulla kuulolaitteesi akustista. Akustisia huolenaiheita voidaan selventää, mutta myös kosmeettisia toiveita tai parannuksia kantojärjestelmässä.

Nyt ota yhteyttä & gt; & gt;

Kuuntelun ulkopuolella

Kuulokonsulttisi on myös pätevä kanssasi kuulolaitteiden tarjonnan ulkopuolella. Muista kuuntelusta koskevista aiheista, kuulolaitteesi, tinnituksen, kuulonsuojelun ja kuuntelun käsittelyn lisävarusteet lepäävät jokapäiväisessä elämässä, voit saada itsesi yhtä ammattimaisesti.

kuulo -neuvoja MySeCandear

Erinomaisen ammatillisen pätevyyden, ammattimaisuuden ja ihmissuhteiden herkkyyden lisäksi MySeCandear -vakuutusten vapaat kuulemisneuvot ovat ensisijaisesti heidän joustavuuden ja läpinäkyvyyden kautta. Edut alkavat meistä ennen kuulemistasi: YouTube -kanavamme kautta voit selvittää laajasti kaikista kuuntelun ja erityisten kuulolaitteiden, kiinteistöjen ja hintojen aiheista. Itse neuvoja varten sinulla on mahdollisuus käyttää kuuntelukonsultointia puhelimitse säästääksesi itseäsi matkustamista ja aikaa ja olla täysin sijainnista riippumatta. Vaihtoehtoisesti toivotamme sinut tervetulleeksi johonkin asiantuntijakauppaan milloin tahansa.

Suurin ero tavanomaisessa kuulo -akustiikassa on kuitenkin täydellinen läpinäkyvyys. MySeCandear tarjoaa sinulle mahdollisuuden vertailla hintoja ja toimintoja löytääksesi sinulle henkilökohtaisesti parhaan kuuloratkaisun. Läpinäkyvyys ei aloita vähän ennen oston alkua, vaan tiesi alusta yhdessä kanssamme. Tämän mukaan jotkut kuulolaitteet voidaan sulkea pois suoraan määrittelemäsi hintakehyksen takia, ja voit käyttää aikasi järkevästi kyseisen tosiasiallisen näytteen suhteen!

Nyt ota yhteyttä & gt; & gt;

varaa MySeCandear

kuulovammaiset neuvonantajat

Ammatillisen puhelinkonsultoinnin tapaaminen MyScondearissa voit helposti Kirja täältä Online. Kuulemisen jälkeen puhelimitse (030 31193965) tai sähköpostitse ( hello@mysecondear.de ), tapaamiset voidaan tehdä myös paikan päällä.