Hörbrillen: Modelle, Vor- und Nachteile | MySecondEar

Lasien kuulo

Jokainen, joka tarvitsee katselua ja kuulolaitetta, on usein ongelma, että molempien tukitoimenpiteiden käyttäminen voi johtaa paineen tai haittojen tunteeseen samanaikaisesti. Korvan sisäisten kuulolaitteiden käytön lisäksi kuulon suojalasit edustavat potentiaalista toimitusvaihtoehtoa lasille ja kuulolaitteille Malli tuo sekä etuja että haittoja, jotka vaikuttavat soveltuvuuteensa eri kohderyhmille.

kuulolasit tai lasit, joissa on kuulojärjestelmä?

Klassisessa kuulolasissa kuulojärjestelmä on asennettu lasisulkeisiin. Kuulojärjestelmän ja korvan välinen yhteys toteutetaan läpinäkyvän kuuloputken kautta, joka päättyy otoplastiaan, joka asetetaan korvaan. Joten kuulolasit pysyy häiritsemättömänä, huomaamattomana ja helppokäyttöisenä.

Vaihtoehtoisesti lasit voidaan toimittaa kuulojärjestelmillä, jotka on kiinnitetty napsauttamalla järjestelmää . Vastaavasti lasimalli voidaan valita haluamallasi tavalla ja kuulojärjestelmä voidaan muuntaa, jotta lasit muuttuvat joustavaksi. Napsautusjärjestelmän kiinnittämiseksi on tehtävä vain lasilasien kehyksen pienet muutokset.

luun johtavuus kuulo suojalasit

Jos otoplastian asettaminen ei ole mahdollista tai tavanomaisten kuulolaitteiden tarjonta ei ole riittävä, luuviivalla varustetut suojalasit voidaan valita. Tämä on muoto luun johtavuuskuulemistostimet , joka toimii kallon luun lasilla sijaitsevan yrityksen kautta. Luuviivan avulla tapahtuu äänensiirto värähtelyllä, joka aloittaa kuunteluvaikutelman.

kenelle kuulo lasit sopivat?

ensisijaisesti sopivat kuulolasit sopivat ihmisille, jotka tarvitsevat sekä kuuloa että visuaalista apua. Varsinkin kun lasit ovat tarpeen koko päivän ajan, koska kuunteluviiva on taattu vain yhdessä. Napsauta Kuulojärjestelmät osoittautuvat käytännöllisiksi, kun lasit vaihdetaan usein, esimerkiksi aurinkolasiin.

kuulolasien haitat

Vähemmän sopivia ovat kuuloomia vain visuaalisen avun satunnaisten kantajalle, koska kuuloesitys liittyy aina lasien käyttöön. Korjaukset osoittautuvat myös ongelmallisiksi. Nämä vaativat usein kuulolasin lähettämistä, mikä tarkoittaa, että käyttäjä ei siis ole käytettävissä käyttäjän korjausjakson aikana.

Kuulolaitteet ja lasit käyttävät

Kuulolaitetta ja lasit ovat mahdollista käyttää korvien muodosta ja koosta, kuulolaitteen tyypistä ja yksilöllisistä vaatimuksista. Epämiellyttävä paineen tunne korvan takana voi syntyä tai yksinkertaisesti havaita, että korvan takana on sekä lasit että kuulolaite. Tätä ongelmaa voidaan välttää korvan sisäisten kuulolaitteiden kautta. Jos haluat kuitenkin takakorvaisia ​​laitteita, sinun tulee käyttää nykyaikaisia, suhteellisen kapeisia malleja, jotka ovat vähemmän häiritseviä. Vaihtoehtoisesti kuulolasit ovat hyvä toimitusvaihtoehto mainittujen ongelmien välttämiseksi. Yhdistelmäjärjestelmien haittoja ei kuitenkaan pidä huomaamatta.

Lasien kuuleminen maksaa

Kuulalasien hinta koostuu kahdesta näkökulmasta: kuulolaitteiden hinta ja kokoamisen hinta. Kokoonpanon aikana hinta on 80 - 150 euroa, kuulolaitteiden hinnat riippuvat malli- ja teknologiatasosta.