Hörgerät für Katzen | MySecondEar

Kissan kuulolaite

Monet kissanomistajat etsivät tapoja Internetissä, kirjoissa tai erikoislehdissä tehdäkseen jotain kissojensa kuulonmenetyksestä. Muut kuuloominaisuudet -kissat saavat neuvoja eläinlääkäriltä.

Usein kissat, joilla on valkoista turkista, vaikuttaa kuurous tai vain kuulon menetys, vaikka kaikki muut kissat voivat vaikuttaa, mutta ei niin usein kuin kissoilla, joilla on valkoinen turkki.

Monet heistä ovat varmasti myös mainoksia, joissa etsit kuuloavaisia ​​kissoja. Projektin tavoitteena oli käyttää kuulolaitetta akustisen kuulolaitteen kissalle. Monet tällaisten kissojen omistajat osallistuivat tähän tutkimukseen.

Akustinen mestari Itä -Frisiasta, joka kehitti kuulolaitteiden koirille vuonna 1995, suoritti tutkimuksia yli 40 kissasta yhdessä saksalaisen yliopiston eläinlääketieteellisten asiantuntijoiden kanssa. Vuoden kuluttua oli selvää, että monet näistä kissoista tutkimuksesta eivät olleet kuuroja, vaan vain kuulovammaisia. Kaikki kissat olivat riittävän terveitä selviytymään leikkauksesta.

Tätä kissoja käytettiin putkeen kuulolaitteeseen. Käytetään digitaalista kuulolaitetta, joka ei sulje kissojen satoa. Tällä menetelmällä nämä kissat voivat jatkaa aivojen tavanomaisten akustisten signaalien käsittelyä ennallaan. Näille kissoille ääniä, joita he eivät enää voineet havaita ennen operaation kuultavaa.

Ääni antaa avoimen korvan kanavalla. Kuulolaitteen pieni koko on erittäin tärkeä kissoissa, muuten voit repiä kuulolaitteen. Akustinen mestari testasi laitetta jopa kahden vuoden ajan äärimmäisissä olosuhteissa, kuten saunassa tai erittäin kylmässä vedessä. Vasta kun oli selvää, että kuulolaitetta voitiin käyttää ilmaiseksi kissojen testit alkoivat.

Sillä välin operaation luominen haava on parantunut erittäin hyvin. Tulevina päivinä kuulolaite voidaan kiinnittää kissojen korviin. Kuulolaite asetetaan alun perin erittäin heikkoon, jotta kissa ei pelkää, jos se yhtäkkiä kuulee melua, jota hän ei enää kuullut hyvin pitkään. Laite kuitenkin yritettiin kuitenkin kissojen toiminnan jälkeen siirtämällä aaltoja tietokoneen kautta.

kissat reagoivat erittäin positiivisesti laitteeseen. Monet omistajat ovat erittäin iloisia nähdessään kuulovammaiset kissat uudelleen. Tämä kuulolaite voi auttaa näitä kissoja elämään parempaa elämää.