Hörgerät Rückkopplung - Hörgeräte pfeifen und piepen | MySecondEar

kuulolaitepalaute - putket ja piippaus

Kuulolaite on laite, jota käytetään auttamaan kuulovammaisia ​​ihmisiä vahvistamalla ääniaaltoja ja muuntamalla sähkösignaaleiksi, joita korva voi havaita.

Midoub (pilli, piippaus) syntyy, kun kuulolaitteen puhuja saa vahvistetun äänen ja vahvistaa, mikä johtaa epämiellyttävään pilliin käyttäjän korvassa. Tämä voi tapahtua tietyillä toiminnoilla, kuten kuulokkeiden kutsuminen tai käyttäminen.

Kuulolaitteissa palautetta voidaan välttää erilaisia ​​tapoja. Yksi mahdollisuus on digitaalisten kuulolaitteiden käyttö, jotka on varustettu edistyneillä algoritmeilla palautteen tunnistamiseksi ja estämiseksi. Toinen vaihtoehto on käyttää ääniletkujärjestelmiä, jotka ohjaavat ääntä suoraan korvaan sen sijaan, että vahvistaisi sitä kaiuttimen kautta.

On tärkeää huomata, että kuulolaitteiden palaute on yleinen ongelma ja että on tärkeää, että laite tarkistaa kuulohoitoammattilaisen säännöllisesti sen varmistamiseksi, että se on asetettu oikein ja toimii oikein.

Kaiken kaikkiaan palaute on tärkeä tekijä, joka on otettava huomioon kuulolaitteiden käytettäessä, mutta edistyneiden tekniikoiden ansiosta on monia tapoja välttää tätä ongelmaa ja mahdollistaa paremman kuuntelukokemuksen.