Alte Hörgeräte & Hörgerätebatterien entsorgen | MySecondEar

vanha kuulolaitteet & amp; Hävitä kuulolaiteakut

Kuulolaitteet ovat tärkeitä laitteita, jotka auttavat monia ihmisiä korjaamaan tai parantamaan heidän kuulon heikkouttaan. Ne ovat kuitenkin myös elektronisia laitteita, jotka on hävitettävä oikein heidän elinajansa päättymisen jälkeen. Tässä artikkelissa tarkastellaan, miten kuulolaitteet ja kuulolaiteakut hävitetään ja mitä vaihtoehtoja on.

Ensinnäkin on tärkeää huomata, että kuulolaitteiden ja kuulolaitteiden paristot ei pitäisi vain hävittää roskakoriin. Ne sisältävät mahdollisesti haitallisia aineita, jotka on kierrätettävä oikein ympäristön suojelemiseksi ja resurssien suojelemiseksi. Nykyaikaisempia sinkki-ilma-akkuja ei pidetä vaarallisina, mutta niitä ei kuitenkaan ole tarkoitettu kotitalousjätteiden hävittämiseen.

tapa hävittää kuulolaitteet ovat paluu valmistajalle tai jälleenmyyjälle. Monet yritykset ovat perustaneet ohjelmia vanhojen kuulolaitteiden vetämiseksi ja lahjoittamiseksi tai kierrättämiseksi asianmukaisesti. Jos palautat kuulolaitteesi, varmista, että kaikki akut poistetaan ja että ne lähetetään turvallisessa kuljetusastiassa.

Toinen vaihtoehto on kuulolaitteiden toimitus elektroniikan keräyspisteessä . Monissa kunnissa tai supermarketeissa on erityisiä keräyspisteitä, joissa voidaan luovuttaa vanhoja elektronisia laitteita, mukaan lukien kuulolaitteet. Nämä keräyspisteet varmistavat, että laitteet kierrätetään oikein.

On myös organisaatioita , jotka omistautuvat kuulolaitteiden keräykseen ja kierrätykseen . Esimerkki tästä on Hear Now , organisaatio, joka kerää vanhoja kuulolaitteita ja antaa heille anteeksi tarvitseville ihmisille, joilla ei ole varaa kalliisiin uusiin laitteisiin.

Yhteenveto seuraavat:

Kuulolaitteet ja kuulolaiteakut auttavat oikein suojaamaan ympäristöä ja suojaamaan ympäristöä. Vanhoja kuulolaitteita, kuten paluu valmistajalle tai jälleenmyyjälle, on olemassa monia tapoja, toimitus elektroniikan keräyspisteessä tai organisaatiolle, joka on omistettu kuulolaitteiden keräämiseen ja kierrättämiseen. Varmista, että kaikki paristot poistetaan ja kuulolaitteet on pakattu turvallisesti ennen niiden hävittämistä.