CIC Hörgeräte: Was sind CIC Hörgeräte? | MySecondEar

CIC -kuulolaitteet: Mitkä ovat CIC -kuulolaitteet?

CIC tarkoittaa "kokonaan kanavassa" (täydellinen korvakanavassa). Se on eräänlainen kuulolaitteet, jotka istuvat syvällä käyttäjän korvakanavassa ja ovat siksi melkein kokonaan piilotettu korvakanavaan. Nämä kuulolaitteet ovat erityisen pieniä ja häiritsemättömiä, mikä tekee niistä houkuttelevan vaihtoehdon monien ihmisten suuremmalle, näkyvälle kuulolaitteelle.

CIC -kuulolaitteet valmistetaan erikseen täydellisen istuvuuden varmistamiseksi. Ne koostuvat kotelosta, joka on asetettu korvakanavaan, samoin kuin kaiuttimesta, joka on sijoitettu suoraan korvan eteen. Kuulolaitteet on rakennettu siten, että ne absorboivat äänen ulkopuolelta ja välittävät sen suoraan korvakorvalle kuulon parantamiseksi.

CIC -kuulolaitteet tarjoavat useita etuja suurempiin kuulolaitteisiin nähden. Esimerkiksi ne ovat vähemmän näkyviä, mikä tekee heistä houkuttelevampia monille ihmisille, jotka tuntevat olevansa häiritseviä näkyvien kuulolaitteiden avulla. Lisäksi ne ovat yleensä pienempiä ja kevyempiä kuin suuret kuulolaitteet, mikä tarkoittaa, että niitä on helpommin käyttää.

CIC -kuulolaitteita käytettäessä on kuitenkin myös joitain haittoja. Koska he istuvat syvällä korvakanavassa, niitä voi joskus olla vaikeampaa poistaa ja puhdistaa. Käyttö voi myös olla vaikeampaa joillekin käyttäjille, koska niillä on yleensä pienempiä käyttöpainikkeita.

Kaiken kaikkiaan CIC -kuulolaitteet ovat hyvä valinta ihmisille, jotka etsivät pientä, huomaamatonta ratkaisua kuulovaikeuksiinsa. Ne tarjoavat hyvän suorituskyvyn ja ovat yleensä käteviä kantaa. Ne olisi kuitenkin valittava huolellisesti ja säädettävä varmistaakseen, että ne sopivat täydellisesti ja tyydyttämään käyttäjän tarpeet.