Hörgeräte und Hörgerätehersteller aus Deutschland | MySecondEar

kuulolaitteiden ja kuulolaitteiden valmistajat Saksasta

Saksan kuulolaitteet ovat tärkeä osa Saksan kuulon akustista teollisuutta ja ovat saaneet hyvän mainetta viime vuosina laadun ja tekniikansa vuoksi. Saksassa on kuulolaitteiden valmistajia, jotka tuottavat innovatiivisia ja tehokkaita laitteita kuulolaitteen käyttäjien tarpeiden tyydyttämiseksi.

Yksi kuuluisimmista saksalaisista kuulolaitteiden valmistajista on Siemens. Yhtiö on yksi kuulo -Nepust -teollisuuden pioneereista ja tarjoaa laajan valikoiman kuulolaitteita, jotka voidaan mukauttaa erilaisiin kuulonmenetystyyppeihin ja asteisiin. Siemens -kuulolaitteet tunnetaan erityisesti korkeasta äänen laadusta ja intuitiivisesta toiminnastaan. Vuonna 2015 Sivantos -konsernille myytiin Siemens -kuulolaitteet. Teknologiaa käytetään kuitenkin edelleen tänään Signia -kuulolaitteiden kanssa.

Saksan tunnettu kuulolaitteiden valmistaja on myös äänipalvelu. Yhtiön pääkonttori on Löhnessä, nyt yritys on ollut olemassa yli 40 vuotta. Tämän yrityksen myymät kuulolaitteet ovat saatavilla yli 30 maassa ympäri maailmaa. Horst Peter Kühne on akustinen ja kuulojärjestelmien asiantuntija. 1970 -luvun lopulla hän perusti yrityksensä, joka tunnetaan nykyään äänipalveluna. Hän perusti äänipalvelun sen jälkeen kun hän on oppinut paljon mielenkiintoisia tosiasioita Amerikan edullisista kuulolaitteista, jotka sijoitettiin suoraan korvaan. Sitten hän palasi Saksaan ja perusti äänipalveluyrityksen. Siksi yrityksessä on erikoistunut korvien korvalaitteisiin.

Bernafon -yritys on myös huomionarvoisen arvoinen. Sillä on pääkonttori Sveitsissä, mutta tehdas korvan kuulolaitteille Bernafonista Berliinissä. DeMant Holding -yhtiön osaan kuuluva yritys tarjoaa kuulolaitteita kaikille kuulonmenetyksen tyypeille ja tutkinnoille ja on erittäin tärkeä merkitys innovatiivisten tekniikoiden kehittämiselle. Bernafonin kuulolaitteet tunnetaan erityisesti laadullisesta ja filigraanisesta rakentamisestaan.

Yhteenvetona voidaan sanoa, että Saksassa on erilaisia ​​kuulolaitteiden valmistajia, jotka tuottavat korkealaatuisia laitteita. Nämä valmistajat tarjoavat kuulolaitteita kaikille kuulovammatyypeille ja tutkinnoille ja kehittävät jatkuvasti uusia tekniikoita kuulolaitteen elämänlaadun parantamiseksi. Jotkut tunnetuimmista saksalaisista kuulolaitteiden valmistajista ovat Siemens ja äänipalvelu. He ovat kaikki hankkineet hyvän maineen laadustaan ​​ja tekniikkaansa ja auttavat Saksasta tulemaan tärkeä sijainti kuulon akustiselle teollisuudelle.