Hörgeräte selbst einstellen: Lautstärke, Hörprogramme, App
Aseta

kuulolaitteet itse: Volume, kuulo -ohjelmat, sovellus

Kuulolaitteet ovat pieniä elektronisia laitteita, jotka auttavat ihmisiä, joilla on kuulovaikeuksia. Jos käytät kuulolaitetta, on tärkeää, että se on asetettu oikein, jotta sinulla on paras mahdollinen kuuntelukokemus. Tässä on vinkkejä ja tietoja kuulolaitteiden asettamisesta.

kuulolaitteiden määrän tilavuus

Kuulolaitteen määrää voidaan säätää tarpeen mukaan. Jos sinulla on vaikeuksia ymmärtää keskusteluja äänekkäissä ympäristöissä, voi olla hyödyllistä lisätä äänenvoimakkuutta. Jos sinulla on kuitenkin ongelmia ymmärtää hiljaisia ​​ääniä tai ääniä, voi olla järkevämpää vähentää äänenvoimakkuutta. Volume voidaan joko asettaa manuaalisesti kuulolaitteen ohjaimen kautta tai älypuhelimen sovelluksen kautta.

Aseta kuulolaitteiden itsesi

Joissakin tapauksissa voit asettaa oman kuulolaitteen säätämällä äänenvoimakkuutta ja muita asetuksia. Tämä on erityisen hyödyllistä, jos olet erilaisissa ympäristöissä ja haluat mukauttaa asetuksia vastaavasti. Jokainen kuulolaite tarjoaa erilaisia ​​kuulovammaisia ​​ohjelmia. On olemassa erilaisia ​​ohjelmia, kuten: ravintola, televisio, musiikki, hiljainen ympäristö jne.

Aseta kuulolaitteet sovelluksen kautta

Joissakin kuulolaitteissa on myös sovellus, jonka avulla voit muuttaa älypuhelimesi asetuksia kätevästi. Sovelluksen avulla voit mukauttaa äänenvoimakkuutta, ääntä ja muita asetuksia joutumatta asettamaan kuulolaitetta manuaalisesti. Tämä voi olla erityisen hyödyllistä, jos olet kovassa ympäristössä ja haluat nopeasti muuttaa asetuksia ilman, että sinun on poistettava kuulolaite.

kuulolaitteen mukauttaminen

Etäisyyden sopeutuminen kuulostaa ensin monille kuulolaitteiden käyttäjille. Laadullisia haittoja tai teknisen tiedon tarve pelätään. Päinvastoin: Digitaalinen kaukosäädin on teknisesti vastaava, se vaatii vain älypuhelimen peruskäsittelyn ja tarjoaa myös kokonaisen etusijan verrattuna paikan päällä tapahtuvaan sopeutumiseen: ongelmat ratkaistaan ​​missä ne tapahtuvat - se mahdollistaa digitaalisen etäsopimuksen avulla Aseta kuulolaitteesi todellisiin, jokapäiväisiin kuulotilanteisiin ja ympäristöihin. Tämä lisää sopeutumisen onnistumisen todennäköisyyttä.

Kaiken kaikkiaan on tärkeää, että kuulolaite asetetaan oikein, jotta sinulla on paras mahdollinen kuuntelukokemus. Suoritatko asetukset manuaalisesti tai vaihdat sovelluksen kautta, kuulolaitteesi mukauttamiseksi on monia tapoja yksilöllisten tarpeisiisi. Jos sinulla on vaikeuksia kuulolaitteesi säätämisessä tai kuulolaitteen kuuntelemisessa, sinun tulee ottaa yhteyttä kuulolaitteeseen, joka voi auttaa sinua lopettamaan kuulolaitteen ja tottumaan kuulolaitteen kuuntelemiseen.