Hörgeräte für sehr enge Gehörgänge | MySecondEar

kuulolaitteet hyvin läheisille korvakäytäville

Kuulolaitteet ovat tärkeä apu ihmisille, joilla on kuulovamma, koska ne auttavat heitä paremmin havaitsemaan sävyjä ja kieltä. Hyvin kapeat korvat voivat kuitenkin olla haaste, koska suurin osa kuulolaitteista on suunniteltu standardisoiduille kokoille ja muotoille. Ihmisille, joilla on erittäin kapea korvat, kuulolaitteiden käyttäminen voi olla epämukavaa tai jopa tuskallista.

Mahdollinen ratkaisu tähän ongelmaan on räätälöityjen korvakuvien, joita kutsutaan myös otoplasties, käyttö. Nämä ovat yksilöllisesti sopeutuneet ja tarjoavat mukavan ja tarkalleen tarkan istuvuuden. Asiantuntija -laboratorio tuottaa otoplastics tekemällä vaikutelman korvakanavasta ja mallintamalla sitten korvat vastaavasti.

ihmisille, joilla on erittäin kapea ansio, otoplastien tuotanto on kuitenkin haaste, koska voi olla vaikea löytää sopivuutta, joka on mukava ja turvallinen. Tällaisissa tapauksissa on tärkeää, että akustinen ja erikoistunut laboratorio ovat luovia ja rohkeita ja mahdollisesti käyttävät vaihtoehtoisia materiaaleja tai tekniikoita parhaan mahdollisen sopivuuden saavuttamiseksi.

Toinen vaihtoehto ihmisille, joilla on erittäin kapea korvakanava, on luun johtavuusohjelmien käyttö. Tämäntyyppinen kuulolaite siirtää äänet värähtelyjen kautta pään luiseen rakenteeseen ja välttää siten korvakanavan. Esimerkki tällaisesta laitteesta on Medel -kuulolaite, joka ei laita kaiutinta korvaan, vaan kiinnittää pienen kalvon korvan taakse. Tämä laite voi olla hyvä vaihtoehto, jos tavanomaiset kuulolaitteet eivät ole sopivia tiukkojen ansioiden takia.

Joka tapauksessa on tärkeää, että ihmiset, joilla on tiukka ansainta Hyvä akustinen ottaa huomioon kunkin yksittäisen asiakkaan erityistarpeet ja vaatimukset ja löytää parhaan mahdollisen kuulolaitteen tarjonnan yhdessä asiakkaan kanssa.