IIC Hörgeräte: Was sind IIC Hörgeräte? | MySecondEar

IIC -kuulolaitteet: Mitkä ovat IIC -kuulolaitteet?

IIC tarkoittaa "näkymättömiä kanavassa" (näkymätön korvakanavassa) ja viittaa eräänlaiseen kuulolaitteeseen, joka on melkein kokonaan piilotettu korvakanavaan. Päinvastoin kuin muut kuulolaitteet, joita usein käytetään korvan takana, IIC: n kuulolaitteet ovat hyvin pieniä ja istuvat syvällä korvakanavassa niin, että ne ovat tuskin näkyviä.

IIC -kuulolaitteiden etu on, että ne ovat vähemmän havaittavissa kuin muut kuulolaitteet. Siksi voit olla hyvä vaihtoehto ihmisille, jotka tuntevat kuulon menetyksen stressiä, koska he eivät ole niin helppoja nähdä.

IIC -kuulolaitteiden toinen etu on, että ne istuvat lähemmäksi ossseja, jotka voivat auttaa tuottamaan luonnollisempaa ääntä. Koska istut syvemmälle korvakanavassa, voit myös absorboida vähemmän melua ulkopuolelta, mikä voi auttaa sinua tarjoamaan parempaa äänenlaatua.

IIC -kuulolaitteita käytettäessä on kuitenkin myös joitain haittoja. Koska ne ovat niin pieniä, heillä on vähemmän tilaa paristoille ja tekniikalle, mikä tarkoittaa, että ne voivat olla vähemmän voimakkaita kuin muut kuulolaitteet. Niitä voi myös olla vaikeampi käsitellä, koska he istuvat syvällä korvakanavalla ja niitä on vaikea poistaa tai käyttää.

Kaiken kaikkiaan IIC -kuulolaitteet ovat hyvä valinta ihmisille, jotka etsivät erillistä ratkaisua kuulonmenetykselleen ja ovat valmiita hyväksymään tiettyjä suorituskyky- ja käsittelyrajoituksia. Kuten jokaisessa kuulolaitteessa, sinun on kuitenkin aina saatava perusteellisia neuvoja kuulemisammattilaiselta ennen päätöksentekoa.