Hörgeräte im Flugzeug | MySecondEar

Kuulolaitteet lentokoneessa

Kuulolaitteiden käyttö lentokoneessa voi olla haaste joillekin ihmisille. Kova moottorin melu ja ohjaamon paine -ero voivat olla haaste. On kuitenkin joitain vinkkejä ja temppuja, jotka voivat auttaa käyttämään kuulolaitetta koneella täydellisesti.

Ensinnäkin kuulolaitteiden käyttäjien on varmistettava, että kuulolaitteesi veloitetaan kokonaan ennen lentokoneen tulemista. On myös suositeltavaa ottaa laturi tai vara -akkuja kanssasi, jos kuulolaite luopuu mielestä lennon aikana.

Lennon aikana kuulolaitteiden käyttäjien tulee varmistaa, että kuulolaite istuu hyvin ja että äänenvoimakkuuden säätö on asetettu sopivaan äänenvoimakkuuteen. Jos mahdollista, kuulolaitteen käyttäjien tulisi myös yrittää saada istuin lähelle lentokoneen ohjaamoa, koska tämän alueen melutaso on yleensä alhaisempi.

On myös tärkeää huomata, että kuulolaitteet laitetaan lentotilaan lennon aikana, kun "paasto -vyö" äänenääni kuulostaa. Sinun ei kuitenkaan tarvitse poistaa tai sammuttaa kuulolaitteita. Vain jos käytät kuulojärjestelmiä, jotka lähettävät radiosignaaleja, sinun on laitettava ne lentotilaan - kuten älypuhelimien tapauksessa.

Kaiken kaikkiaan on joitain tekijöitä, jotka voivat vaikuttaa kuulolaitteiden käyttöön lentokoneessa, mutta pienellä valmistelulla ja oikeissa asetuksissa kuulolaitteen käyttäjät voivat myös nauttia hyvästä kuuntelukokemuksesta lennon aikana.