Hörgeräte mit iPhone verbinden - Made for iPhone Hörgeräte (MfI)

Kytke kuulolaitteet iPhoneen - tehty iPhone -kuulolaitteille (MFI)

-for-for-for-for-for-for-for-for-for-for-for-for-Ifhone (MFI) kuulolaitteet ovat kuulolaitteita, jotka on erityisesti kehitetty käytettäväksi Apple-laitteiden kanssa ja jotka voivat luoda suoran yhteyden näihin laitteisiin. Nämä kuulolaitteet voidaan kytkeä iPhoniin, iPadiin ja iPod -kosketukseen Bluetoothin kautta ja tarjoaa siten erilaisia ​​etuja verrattuna tavanomaisiin kuulolaitteisiin.

Yksi MFI -kuulolaitteiden tärkeimmistä eduista on mahdollisuus suoratoistaa ääni suoraan kytketyistä laitteista. Tämän avulla käyttäjät voivat kuunnella musiikkia, podcasteja ja muuta äänisisältöä ilman lisälaitteita ja soittaa myös puheluita painamalla kuulolaitteita. MFI -kuulolaitteet tarjoavat myös mahdollisuuden hallita äänenvoimakkuutta ja muita asetuksia suoraan kytketyn laitteen kautta, mikä on erityisen mukava ollessasi liikkeellä.

MFI -kuulolaitteiden toinen etu on integrointi Applen terveyssovellukseen. Tämän sovelluksen avulla käyttäjät voivat harjoittaa ja hallita kuulolaitteita ja tietoja, mikä helpottaa edistymistä ja etenemistä kuulolaitteita käytettäessä.

MFI -kuulolaitteet ovat myös erityisen käyttäjäystävällisiä ja helppokäyttöisiä. Ne tarjoavat usein yksinkertaisen painikkeen ohjauksen, jonka avulla käyttäjät voivat käyttää nopeasti tärkeimpiä toimintoja, kuten puheluiden ottaminen tai eri äänilähteiden välillä.

Kytke kuulolaitteet iPhone
 1. Varmista, että iPhone on uusimmassa ohjelmistopäivityksessä. MFI -kuulolaitteet tarvitsevat yleensä uusimman ohjelmiston toimimaan oikein.

 2. Luo kuulolaitteet lastaus TUI: ssä ja liitä lastaus DUI sähköverkkoon. Anna kuulolaitteiden maksua muutaman minuutin ajan, jotta olet valmis yhdistämään.

 3. Avaa iPhonen asetussovellus ja napauta "Bluetooth".

 4. Kytke Bluetooth päälle työntämällä liukusäädin oikealle "Bluetooth" vieressä.

 5. Valitse "käyttöapuvälineet" asetuksissa ja siirry sitten "kuulolaitteisiin".

 6. Pidä yhteyspainiketta kuulolaitteesi painettuna muutaman sekunnin ajan laittaaksesi ne yhteystilaan. Kuulolaitteet tulisi näyttää käytettävissä olevien Bluetooth -laitteiden luettelossa.

 7. Napauta kuulolapuvälineesi nimeä luettelossa yhdistääksesi sinut iPhoneen.

 8. Odota yhteyden luomista. Heti kun yhteys on muodostettu, kuulolaitteet tulisi näyttää luettelossa.

 9. Voit nyt suoratoistaa musiikkia, podcasteja tai muuta äänisisältöä iPhonesta kuulolaitteisiin soittamalla halutun äänen iPhonessa. Voit myös soittaa puheluita painamalla yhteyspainiketta.

 10. HUOMAUTUS: Saatat joutua ensin kalibroimaan kuulolaitteesi kuulolaitteiden kuulolaitteiden säätöohjelmalla ennen kuin voit yhdistää sinut iPhoneen. Ota yhteyttä kuulolaitteiden valmistajaan tai kuulolaitteisiin akustisesti saadaksesi lisätietoja.

  Kaiken kaikkiaan MFI -kuulolaitteet tarjoavat useita etuja Apple -laitteiden käyttäjille. Ne mahdollistavat äänitiedostojen suoratoiston suoraan kytketyistä laitteista, tarjoavat yksinkertaisen hallinnan ja integroinnin Apple Health -sovellukseen ja niitä on helppo käyttää. Jos käytät iPhonea tai muuta Apple -laitetta ja etsit kuulolaitteita, MFI -kuulolaitteet voivat olla hyvä valinta.