ITC Hörgeräte: Was sind ITC Hörgeräte? | MySecondEar

ITC -kuulolaitteet: Mitkä ovat ITC -kuulolaitteet?

ITC tarkoittaa "kanavassa", mikä tarkoittaa saksaksi "korvakanavalla". ITC: n kuulolaitteet ovat eräänlainen kuulolaitteet, joita käytetään suoraan korvakanavassa. Ne ovat suurempia kuin korvan takana käytettyjen kuulolaitteiden kokonaisuudessaan ja pienempiä kuin kuulolaitteet.

ITC -kuulolaitteet ovat erityisen sopivia ihmisille, joilla on kevyt tai kohtalainen kuulonmenetelmä ja joiden korvakanava tarjoaa tarpeeksi tilaa kuulolaitteen imeytymiseen. Ne sopivat myös ihmisille, jotka etsivät houkuttelevaa vaihtoehtoa suuremmille kuulolaitteille.

ITC -kuulolaitteet mukauttavat kuulolaitteen akustinen ja ovat yleensä vähemmän näkyviä kuin suuret kuulolaitteet, koska ne istuvat syvemmälle korvakanavassa. Niitä voi kuitenkin olla vaikeampaa käyttää joillekin ihmisille, koska ne ovat pienempiä ja vaikeampia tarttua.

ITC -kuulolaitteilla on samat toiminnot kuin muilla kuulolaitteilla, kuten äänenvoimakkuuden ja tuen mukauttamisella kielen välillä meluisissa ympäristöissä. Niitä käytetään yleensä paristoilla, mutta markkinoilla on jo ITC -kuulolaitteita, jotka ovat ladattavia.

ITC -kuulolaitteet voivat olla hyvä valinta joillekin ihmisille, koska ne ovat pienempiä ja vähemmän näkyviä kuin muut kuulolaitteet. Ne eivät kuitenkaan ole sopivia kaikille ihmisille, ja on tärkeää saada neuvoja kuulolaitteelta akustisesta kuulolaitteista löytääkseen parhaat kuulolaitteet yksilöllisiin tarpeisiin.