ITE Hörgeräte: Was sind ITE Hörgeräte? | MySecondEar

ITE -kuulolaitteet: Mitkä ovat kuulolaitteet?

ite tarkoittaa "korvassa" (korvassa) kuulolaitteita, ts. Kuulolaitteita, joita käytetään suoraan korvassa. Nämä kuulolaitteet ovat näkyviä kuin muut IM-korvan kuulolaitteet, kuten CIC tai IIC kuulolaitteet.

ite -kuulolaitteet koostuvat kotelosta, joka asetetaan suoraan korvaan, ja kaiuttimesta, joka vahvistaa ääntä. Niitä tarjotaan erikokoisina ja muodoissa (HS = Half Shell, FS = täysi kuori) varmistaakseen, että ne ovat sopivia jokaiselle korvalle.

ite -kuulolaitteita käytetään usein kevyeen tai kohtalaiseen kuulonmenetykseen. Yksi ITE -kuulolaitteiden haitta on, että ne eivät ehkä ole yhtä voimakkaita kuin muut kuulolaitteet, etenkin vakavan kuulonmenetyksen vuoksi. Ne ovat yleensä hiukan kalliimpia kuin muut kuulolaitteet, koska ne on tehtävä erikseen.

Jos valitset ITE -kuulolaitteen, on tärkeää, että ammattimainen kuulemisen ammattilainen säädetään. Tämä voi vastata kuulolaitetta henkilökohtaisille tarpeisiisi ja varmistaa, että se istuu ja toimii oikein.

ITE-kuulolaitteet ovat hyvä valinta ihmisille, jotka etsivät korvakorvaratkaisua kuulovammalleen ja toimivat hyvin pienellä tai kohtalaisella kuulonmenetyksellä. Ammattimaisen kuulemisen ammattilaisen tulisi kuitenkin mukauttaa ne varmistaakseen, että he istuvat ja työskentelevät oikein.