Hörgeräte mit Android verbinden | MySecondEar

kuulolaitteiden android

kuulolaitteet yhteyden muodostamiseksi Android -laitteisiin on yksinkertaista ja tarjoaa käyttäjille erilaisia ​​etuja, mukaan lukien mahdollisuus suoratoistaa äänitiedostoja suoraan Android -laitteeltasi ja yksinkertaisesti painamalla kuulolaitteita.

Kytke kuulolaitteet Androidiin

  1. Varmista, että Android -laite on aktivoinut Bluetoothin. Löydät tämän asetuksista kohdasta "Langaton & Networks" tai "Connections".

  2. Kytke kuulolaitteesi päälle. Sinun pitäisi nähdä osoitus siitä, että olet pariliitostilassa.

  3. Avaa Android -laitteen asetukset ja valitse "Bluetooth".

  4. Aktivoi Bluetooth, jos sitä ei ole jo aktivoitu.

  5. Napauta "Laitteet lähellä" tai "Löydä laitteita" etsiäksesi käytettävissä olevia Bluetooth -laitteita.

  6. Valitse kuulolaitteet käytettävissä olevien laitteiden luettelosta. Saatat pystyä syöttämään koodin tai PIN -koodin yhteyden luomiseksi.

  7. Heti kun yhteys on muodostettu, kuulolaitteesi tulisi näyttää kytkettyjen laitteiden luettelossa. Sinun pitäisi nyt pystyä soittamaan musiikkia tai muuta äänisisältöä kuulolaitteesi kautta.

  8. On tärkeää huomata, että kuulolaitteiden kanssa kuulolaitteiden kanssa ei ehkä tue kaikkia iPhone -laitteissa saatavilla olevia toimintoja. Esimerkiksi jotkut Android -laitteisiin kytkettyjen kuulolaitteiden mallit eivät välttämättä tarjoa mahdollisuutta soittaa puhelukomennoilla tai saada ilmoituksia tietyiltä sovelluksista. Siksi on tärkeää tarkistaa huolellisesti kuulolaitteesi toiminnot ja rajoitukset ennen niiden kytkemistä Android -laitteeseesi.

    Jos sinulla on vaikeuksia yhdistää kuulolaitteesi Android -laitteeseesi, on joitain asioita, joita voit yrittää korjata ongelman. Ensinnäkin sinun on varmistettava, että Android -laitteesi on viimeisimmässä ohjelmistopäivityksessä ja että kuulolaitteesi on täysin veloitettu. Jos ongelma on edelleen olemassa, voit yrittää kytkeä Android -laitteen ja kuulolaitteesi päälle ja pois päältä yhteyden palauttamiseksi. Jos ongelmaa ei vieläkään ole vahvistettu, voi olla syytä ottaa yhteyttä kuulolaitteiden valmistajaan tai kuulolaitteeseen akustiseen saamaan lisätukea ja apua.