Hörgeräte mit Bluetooth verbinden - So einfach geht es!

Suuri osa nykyaikaisista kuulolaitteista on Bluetooth ja pystyy siten luomaan langattoman yhteyden älypuhelimeen tai muihin ulkoisiin laitteisiin. Tämä mahdollistaa Direct Audio -vastaanoton , esimerkiksi musiikista, puhelin- tai televisioäänestä kuulolaitteiden kautta. Seurauksena on lukuisia sovellusalueita, joilla Bluetooth -yhteys takaa ilmaiset kädet ja helpotukset.

Esimerkiksi älypuhelimien ja kuulolaitteiden välinen yhteys muodostetaan vain muutamaan yksinkertaiseen vaiheeseen ja eroaa vain minimaalisesti käyttöjärjestelmästä riippuen. Kytkentä päälle, asetusten avaaminen ja Bluetoothin kytkeminen päälle molemmille puolille on yleensä kytkettävä päälle, kunnes kuulolaitteet voidaan näyttää ja valita älypuhelimessa, kannettavassa tietokoneessa jne. Deaktivointi on myös suoritettava asetusten kautta. Perusedellytys on aina kuulolaitteiden ja loppulaitteen yhteensopivuus sekä osittain tietyt käyttöohjelmiston versiot.

Kytke kuulolaitteet Apple

Kuulolaitteet, jotka käyttävät ennen valmistettua iPhone (MFI) -merkintää, voidaan yleensä helposti kytkeä Apple-laitteisiin. Se tulisi selventää ennen kuin ostat älypuhelimesi ja kuulolaitteesi todella yhteensopivia. kytkentä Seuraavat vaiheet on suoritettava: asetukset & gt; Bluetooth: Varmista, että Bluetooth on aktivoitu täällä. Palaa takaisin asetuksiin & gt; Operatiiviset apuvälineet & gt; Kuulolaitteet: Jos olet täällä, avaa ja kytke kuulolaitteesi akkulokero ( akkulaitteilla ) tai kytke kuulolaitteiden apuvälineet ja takaisin päälle ( akkulaitteille ). Heti kun kuulolaitteesi näytetään, napauta niitä. Noudata näytön ohjeita ja odota, kunnes kytkentä on valmis. Signaalin ääni merkitsee pariliitoksen päätä. Kun olet suorittanut tämän prosessin kerran, kuulolaitteet muodostavat yhteyden automaattisesti loppulaitteeseen.

Asetusten säätäminen voit saada asetusten kautta & gt; Operatiiviset apuvälineet & gt; Hörhilfe & gt; MFI -kuulolaitteet. Vaihtoehtoisesti asetukset voidaan avata käyttämällä lyhyttä komentoa : Paina sivupainiketta tai kotipainiketta kolme kertaa. Pääsy Control Center voit “kuunnella” siellä: Siirry kohtaan Asetukset & Gt; Operatiiviset apuvälineet & gt; Kuulolaitteet & gt; MFI -kuulolaitteet & gt; Ohjaus lukitusnäytössä: Aktivoi tämä vaihtoehto suoraan pääsyyn. Nyt voit hallita kuulolaitetta, valita kuulolaitteen, valita streams estetyllä näytöllä akun tila, äänenvoimakkuus ja ympäristön mikrofoni, ja määrittää live -osallistumisen ja määrittää, ovatko äänisignaalit, esimerkiksi puhelut, olisi välitettävä kuulolaitteeseen vai ei.

Voit yhdistää kuulolaitteesi useilla Apple -laitteilla. Yhteyksien välinen muutos toimii yleensä automaattisesti, jos suoritat toimintoja vastaavalla laitteella, joka sisältää äänisignaaleja tai älypuhelimen puhelua. Asetusmuutokset siirretään myös automaattisesti kaikkiin laitteisiin. On tärkeää olla rekisteröity vain kaikkiin Apple ID -laitteisiin ja olla samassa WLAN -verkossa. Apple Services Siri, puhelin, Apple Music, Apple Podcast ja Apple TV ovat saatavilla kuulolaitteiden suoratoistoon.

Kytke kuulolaitteet Androidiin

Yhteys Android -laitteisiin voidaan tuottaa Android 13: n tai korkeamman käyttöjärjestelmän käyttöjärjestelmissä. Voidaanko tämä versio jo tarkistaa järjestelmän asetuksissa. Kuulolaitteet ja Android -tuotteet ovat annetulla yhteensopivuudella kahdella kytkentätavalla :

  1. Tietoja ”kytketyistä laitteista”: Avaa asetukset & GT; kytketyt laitteet & gt; Yhdistä uusi laite. Aktivoi Bluetooth kuulolaitteeseesi ja valitse se luettelosta heti, kun kuulolaite ilmestyy Android -laitteen näytölle. Useiden kuulolaitteiden yhdistämiseksi peräkkäin on oltava yhteydessä tällä tavalla. Viesti ”aktiivinen, vasen ja oikea” osoittaa, että yhteys molemmiin laitteisiin on luotu onnistuneesti. kuulolaitteiden asetukset voidaan käyttää ja muokata kuulolaitteen nimen lisäksi.
  2. Tietoja ”kuulolaitteista”: Siirry kohtaan Asetukset & Gt; Operatiiviset apuvälineet & gt; Kuulolaitteet & gt; Seuraava & gt; Yhdistä uusi laite. Aktivoi kytkentätila kuulolaitteeseesi ja valitse se loppulaitteen luettelosta heti, kun se näkyy siellä. Useiden kuulolaitteiden yhdistämiseksi kytkentä on suoritettava erikseen molemmille laitteille peräkkäin. Jos molemmat laitteet ovat onnistuneesti kytkettynä, tila ”aktiivinen, vasen ja oikea” näkyy.
  3. Kuulolaitteet Bluetoothilla: toiminto & amp; Edut

    Bluetooth mahdollistaa tiedonsiirron laitteiden välillä radion kautta, kunhan ne ovat lähellä. Kahden päätylaitteen välinen langaton yhteys pysyy tallennettuna ja varmistaa, että näiden kahden automaattinen kytkentä , edellyttäen, että Bluetooth aktivoituu ja siirtosäde havaitaan, kunnes yhteys on aktiivisesti poistettu. Alue, jolla tiedonsiirto on onnistunut, vaihtelee. Jotkut vaihtoehdoista on luoda useita yhteyksiä eri laitteisiin.

    Bluetooth -kuulolaitteiden suurin etu on yhteys muihin päälaitteisiin , kuten älypuhelin, televisio, tietokone jne. Ulkoisten laitteiden ääni siirretään kuulolaitteisiisi ja mahdollistaa a Vapaa liikkuminen avaruudessa menettämättä laatua. Yhteyden vuoksi televisioon televisioliitin on välttämätöntä. Vaikka suurin osa nykyaikaisista kuulolaitteista on varustettu Bluetoothilla, sinun on varmistettava, että kuulolaitteesi ovat yhteensopivia vastaavien loppulaitteidesi kanssa ennen oston tekemistä. Jos pyrit lisäämään kuunteluvaikutuksen tarkennuksia, voit käyttää valmistaja -erityisiä sovelluksia kokoonpanoja.

    Monet pelkäävät akun nopeaa menetystä käytettäessä Bluetoothia. Tämä pelko on täysin perusteltu, koska kuulolaitteiden akkuvirta vähenee Bluetoothin käytössä. Bluetooth Low Energy vähentää kuitenkin sähkönkulutusta aiheuttamatta viivästyksiä. Tällä tavoin on korkea suorituskykyinen, laaja yhteys ja kevyt ja nopea lataus.