Hörgeräte mit dem Fernseher/ TV verbinden

Rajoitettu kuulo vaikuttaa melkein kaikkiin elämän alueisiin. Itse asiassa rentouttava televisio on haaste monille päivittäisille haasteille, koska kuuloongelmat rajoittavat television nautintoa. Onneksi nykyaikaisia ​​kuulolaitteita ei enää ole tarkoitettu yksinomaan jokapäiväisten keskustelujen vahvistamiseen. Sen sijaan he avaavat uusia osallistumismahdollisuuksia ja normaalisuutta kuulovammaisille, jotka ovat heikentyneet yhteyden kautta ulkoisiin laitteisiin.

televisio kuulovaurioilla

Oman televisiosi hauskanpitoa ei vain vähentynyt, vaan myös muut vuorovaikutus - kuten perhe, ystävät tai kumppanit - myös tilanne vaikuttaa. Usein tämä voi olla jopa ensimmäinen osoitus kuulon vähentämisestä. Jos haluat antaa itsellesi ja kämppiksesi tavanomaisen televisiokokemuksen takaisin, sinulla on useita vaihtoehtoja:

  • TV -kuulokkeet : enimmäkseen ensimmäinen (siirtymävaihe) ratkaisu, kun kova televisio vie hermo. Kuulokkeita käytettäessä ei kuitenkaan ole huomaamaton ongelma: yhdessä televisio ei ole enää mahdollista, koska ääni tulostetaan joko ääneen tai kuulokkeiden kautta.
  • TV -kuulo -ohjelmat : Akustinen kuulolaite voi määrittää tiettyjä televisio -ohjelmia, joita sitten käytetään asiaankuuluvissa tilanteissa. Erityisesti korkeat puheosuudet, kuten uutisissa, nämä ohjelmat tukevat kuulon ymmärtämistä. Taustakäänen ja/tai musiikin kanssa tapahtuvan kielen tapauksessa siitä voi tulla nopeasti käsittämätön.
  • TV Streamer : Lisävarusteiden avulla suoraa äänensiirtoa televisiosta kuulolaitteeseen on mahdollista. Edellä mainittuihin vaihtoehtoihin verrattuna tulos on optimaalinen kuulonlaatu ja mukautettu tilavuus kaikille muille. Huolimatta yhteydestä kuulolaitteisiin, muut läsnäolo kuulee äänen haluamassaan. Äänen lisäparannuksia voidaan säätää vastaavien sovellusten kautta.

Kytke kuulolaitteet televisioon

Sillä välin kaikki tärkeimmät kuulolaitteiden valmistajat tarjoavat sopivia televisiovirtauksia kuulolaitteisiinsa. Kuulolaitteen ja television välisen yhteyden luomiseksi sekä TV -streamerit että televisiot sekä streamerit ja kuulolaite on liitettävä. Kun olet tehnyt kytkimen kerran, laitteet kytkeytyvät yleensä automaattisesti kytkettynä. Osittain on mahdollista yhdistää useita kuulolaitteita television sitovan kappaleen kanssa. Tarkka yhteys- ja kytkentäprosessi on samanlainen, mutta on valmistaja -erityinen. Joidenkin suosituimpien tuotemerkkien valittujen virtojen kytkentäprosessi on esitetty alla.

TV -sovitin kuulolaitteille

Useat kuulolaitteiden valmistajat tarjoavat televisiokokemuksen palauttamiseksi TV -sovittimia. Valikoima suosituimpia valmistajia löytyy täältä:

Oticon Connect kuulolaitteet televisioon

oticon-TV-sovitin 3.0 : Oticonin TV-sovitin on ensin kytketty virtalähteeseen. Televisiosta on saatavana neljä yhteysvaihtoehtoa sovittimeen, jolloin valmistaja itse suosittelee Toslinkin käyttöä, koska näin äänenlaatu saavutetaan parhaiten. Viimeisen valmistelevan vaiheen on oltava kuulolaitteiden kytkentä TV -sovittimen kanssa. Voit yhdistää sovittimen vain kuulolaitetta kohti, mutta itse sovitin voidaan yhdistää minkä tahansa määrän laitteiden kanssa. Tätä varten kuulolaitteiden paristolokero on avattava ja suljettava sitten uudelleen. Tuo aktivoidut kuulolaitteet sovittimen läheisyyteen tai laita ne siihen. Heti kun LEDit loistavat jatkuvasti sinisinä, parittelu on valmis. Nyt television valikoima -painos voidaan aktivoida ohjelman valinnassa niin kauan kuin ne ovat ulottuvilla.

; televisiosävy on jopa 15 metriä. Jos kuulolaitteessasi ei ole Bluetoothia, voit käyttää streamer pro . Kuulolaite -akustian on vain paritettava kuulolaitteet kerran streamerin kanssa, niin sinulla on mahdollisuus käyttää televisiosovittimen etuja.

Phonak Connect kuulolaitteet televisioon

phonak-TV-liitin : Phonakin TV-liitin on ensin kytkettävä virtalähteeseen ja televisioon olla yhteydessä. Kuulolaitteesi voidaan yhdistää pariksi painamalla liittimen yhteyspainiketta, jos entiset ovat alle metrin päässä siitä. Vahvistusääni osoittaa onnistuneen yhteyden. Ensimmäisen kytkennän jälkeen kuulolaitteet on kytketty automaattisesti heti, kun ne ovat ulottuvilla.

RESOON -kuulolaitteet Yhdistä televisioon

; Ensimmäinen askel. Kuulolaitteen kytkentä aktivoituu lyhyesti avaamalla ja sulki kuulolaitteiden paristolokeron. Akkulaitteet on laitettava hetkeksi laturiin ja poistettava uudelleen. Samanaikaisesti streamerin pariliitospainiketta on painettava aktivoidaksesi pariutumista. Menestyvä yhteystuotanto vahvistetaan äänisekvenssillä ja olet valmis käyttämään televisiossa olevaa streameria. Voit myös asettaa itse TV-sovittimeen riippuen siitä, käytätkö kuulolaitteita yhdessä vai sitovasi, haluatko vastaanottaa mono- tai stereoääniä.

Widex Connect kuulolaitteet televisioon

leveä televisiopeli : Heti kun Widex-TV-näytelmä on kytketty televisioon, kytkentä Kuulolaitteet voivat tapahtua. Jos haluat tehdä tämän, avaa akkuosastot lyhyesti, sulje ne uudelleen ja tuo laitteet lähellä asemaa. Valo -signaali on onnistuneen pariutumisen osoitus. Kuuntelutapa voidaan myös säätää äänenvoimakkuuden ja äänen kautta sovelluksen kautta.

Starkey Connect kuulolaitteet televisioon

Starkey TV 2.4 Streamer : Kytke streamer sähköan ja televisioon. Yhdistääksesi kuulolaitteet ja TV -streamerit sammuttamalla entinen hetkeksi ja odota hetki, jotta voit kytkeä ne uudelleen päälle. Kuulolaitteiden on oltava lähellä streamer -asemaa niin, että pariliitos onnistuu. Jos sitä käytetään alla, suoratoisto voidaan käynnistää sovelluksen kautta ja nauttia etäisyydellä 10 metristä.

Signia -kuulolaitteet muodostavat yhteyden televisioon

Signia Streamline TV : Virtaviivainen on ensin kytkettävä ja kytkettävä päälle sähköön ja televisioon. Sammuta sitten kuulolaitteet ja takaisin päälle. Aloita automaattinen kytkentä Laita kuulolaitteet streameriin. Yhteys oli onnistunut, jos molemmat LEDit loistavat jatkuvasti sinisiä.