Der beste Hörgeräte Service - Nur bei MySecondEar

monipuolinen huoleton paketti: kuulolaitepalvelu MySeCondear

Tyytyväisyys on korkein kiitoksemme ja työmme kattava tavoite! Siksi palvelumuutoksemme sinulle tai kuulolaitteesi sisältää useita ilmaisia ​​tarjouksia. Tässä artikkelissa saat yleiskuvan, mihin palveluihin voit luottaa MySeCandear -sivustossa.

30 päivän palautumisoikeudet

Huolimatta parhaasta oikeasta kuulolaitteesta, se näkyy vain käytettäessä ja testattaessa, oliko valinta oikeastaan ​​oikea. Jos huomaat, että uusi kuulolaite ei vastaa kaikkia tarpeitasi, voit lähettää sen takaisin meille ilmaiseksi 30 päivän kuluessa. Tietysti saat rahat takaisin kokonaan. Jos olet tehnyt ostoksen ja lähetä kuulolaitteet takaisin 14 päivän kuluessa, tiliäsi ei veloiteta. Uuden kuulolaitteen vaihto on myös mahdollista, toimituskustannukset kantavat MySecandear. Heille ei ole lisäkustannuksia!

Tee nyt ei-sitovia tiedusteluja & gt;

Taattu hyvin vakuutettu

Kuulolaitteesi takuu sisältää yleensä 2 vuoden ajan, kuuntelijoille on yhden vuoden takuuvaatimus. Poikkeukset edustavat Oticonin, Starkeyn ja Phonakin laitteita - Täällä voit nauttia 5 vuoden takuusta laitteessa ja paristossa. On myös mahdollisuus pidentää takuusaikaa hintaan 90 € korvaa kohden 2 vuotta.

Kuinka hyvin ylläpität myös kuulolaitetta, kolmannet osapuolet tai menetykset voivat tapahtua odottamatta ja johtaa odottamattomaan taloudelliseen stressiin. MySeCandear -vakuutuksen avulla sinulla on valinta 3 tariffia maksimaalisen joustavuuden saavuttamiseksi. Vahvimmat tariffit kattavat varkauden, kosteuden (mukaan lukien hiki) aiheuttamat vahingot, tahalliset vauriot ja itsensä aiheuttamat menetykset. Jotta voit nauttia täydellisestä huolenaiheesta, tavanomaisen takuun lisäksi sinun on harkittava vakuutuksen poistamista. Lisätietoja vakuutuksesta löytyy täältä .

Korjauspalvelu

Kun takuutapaus tapahtuu, MySecandear ottaa kuulolaitteesi korjauksen ilmaiseksi. Kuulon säilyttämiseksi aseta korvaava laite sinulle korjausjaksolle. Tämä lähetetään sinulle postitse. Tätä tarkoitusta varten käytettyä pakkausta on palautuslippu, jolla voit lähettää meille korjattavan laitteen. Onnistuneen korjauksen jälkeen vaihtolaitteen ja kuulolaitteen vaihtaminen tapahtuu samalla tavalla. Tämä tarkoittaa, että lähetys- ja pakkaamiseen ei aiheudu kustannuksia.

Jos takuuajan ulkopuolella tapahtui vaurioita, annamme itsemme laskea seuraavat:

  • Akunvaihto: 49,00 €
  • Pieni korjaus (esim. Optisten vikojen korvaus): 59,00 €
  • Suurempi korjaus (esim. Viallisella prosessorilla): 149,00 €

Palvelu paikan päällä

 ; Olisimme mielellämme kuulolaitteesi puhdistamisen ja tarkistamisen ilmaiseksi. Suoritamme myös sateenvarjon, suodattimien ja ääniletkujen muutoksen sekä korvakappaleiden jälkeisen käsittelyn ilmaiseksi. Sinun on maksettu vain tarvittavien komponenttien (esim. Ex-Lieteners) tai oman vikasi vuoksi. Voit vapaasti katsoa meitä ja nojaa takaisin rento ilmapiiri, kun huolehdimme kuulolaitteestasi.

Tee nyt ei-sitovia tiedusteluja & gt;