Hörgeräte reinigen mit Ultraschall: Ultraschallreiniger für Hörgeräte

Puhdas kuulolaitteet ultraäänellä: ultraäänipuhdistin kuulolaitteille

pöly, kosmetiikka, cerumen, hoitotuotteet - kuulolaitteet altistuvat päivittäin monille tekijöille, jotka voivat johtaa pilaantumiseen tai ummetukseen . Jotta arjen esineiden elinikä on niin kauan kuin mahdollista, sinun ei tarvitse tehdä ilman päivittäistä puhdistamista ja kuivaamista ! Löydät lopullisen oppaan kuulolaitteiden puhdistukseen ja kuivumiseen

Itse puhdistusprosessissa on vielä muutama huomioitava piste. Toisaalta käytettyihin -materiaaleihin : Jokainen, joka käyttää taloustavaroita tai varastotilan puhdistavia aineita, voi vahingoittaa kuulolaitteitaan kestävästi. Sen sijaan olisi käytettävä erityisiä kuraatiotyökaluja ja tuotteita . Toisaalta kuivausprosessi on ratkaiseva. Tämän pitäisi olla ennen kaikkea yksi asia: perusteellinen. Koska vesi voi myös aiheuttaa kuulolaitteesi vakavia vahinkoja. Täällä käytetään kuivumaan tai -kapseln .

ultraäänihaute kuulolaitteille

Kuulolaitteita ei saa koskaan laittaa veteen hienolla tekniikallaan ! Näin ollen vain kuulolaitteiden, otoplastian ja ääniletkun ulkoiset, irrotettavat osat, Jos entistä listautumista ei sisälly -voi puhdistaa ultraäänihauteessa. Ultraviolettivalon avulla bakteerit ja sienet poistetaan muutamassa minuutissa. Ultraäänipuhdistusta varten ei vaadita erillistä puhdistusainetta , pelkästään kirkas vesi riittää tähän.

Muista kuulolaitteesi puhdistuksen jälkeen laajasti . Yksittäiset osat voidaan koota vain täysin kuivassa tilassa. Voit saada lisätietoja kuivaamisesta opas .