Hörgerät Verloren: Zahlt die Krankenkasse? | MySecondEar

LÄHETTÄMINEN: Maksaako sairausvakuutusyhtiö?

Kuulolaite on tärkeä apu ihmisille, joilla on kuulovaikeuksia, ja se voi parantaa elämää merkittävästi. Valitettavasti tapahtuu uudestaan ​​ja uudestaan, että kuulolaitteet menetetään. Tämä voi olla erittäin turhauttavaa asianomaiselle henkilölle ja tarkoittaa myös taloudellisia menetyksiä. Siksi on tärkeää, että ryhdyt muutamia varotoimenpiteitä tappion riskin minimoimiseksi.

Ensinnäkin, sinun on aina varmistettava, että kuulolaite säilyy huolellisesti, esimerkiksi tapauksessa. Joten se pysyy suojattuna vaurioilta ja se löytyy nopeammin, jos olet asettanut sen. Jos et käytä kuulolaitetta, sinun tulee pitää se turvallisessa paikassa.

Jos olet menettänyt kuulolaitteen kaikista varotoimenpiteistä huolimatta, on joitain vaiheita, jotka voit tehdä sen löytämiseksi uudelleen. Ensinnäkin, sinun pitäisi etsiä ympäristösi perusteellisesti, et ehkä ole menettänyt kuulolaitteita, vaan unohdat vain yhdessä paikassa. Sillä välin monet kuulolaitteiden valmistajat tarjoavat myös toiminnon kuulolaitteiden löytämiseksi älypuhelimellaan.

LÄHETTÄMINEN: Maksaako sairausvakuutusyhtiö?

Lakisääteinen sairausvakuutus ei yleensä maksa uutta kuulolaitetta. Ellei laite ole jo yli 6 vuotta vanha ja sinulla on jo sopimusoikeus uuteen kuulolaitteeseen. Joissain tapauksissa voit hakea ennenaikaisesti vaihtoa. On parasta puhua kuulolaitteesi akustisen ja sairausvakuutuksen kanssa saadaksesi neuvoja jatkamisesta.

Maskin kadonnut kuulolaite

Monissa paikoissa, kuten julkisissa tiloissa, naamarit ovat pakollisia. Naamion käyttäminen on usein kaksinkertainen haaste kuulolaitteiden käyttäjille. Yleensä huulten lukeminen voi kompensoida viestinnän vaikeuksia kovassa ympäristössä. Jos toinen henkilö käyttää naamaria, tämä ei ole enää mahdollista, ja sanottu äänet myös höyrytetään. Siksi kuulovammaiset ihmiset ovat enemmän riippuvaisia ​​korkealaatuisista kuulolaitteista.

On ärsyttävää, että kuulolaitteet voivat pudota liian helposti huomaamatta, kun naamio laitetaan päälle ja pois päältä. Voit ryhtyä varotoimenpiteisiin naamareilla, jotka ovat sidottuina pään taakse ja jotka eivät ole kiinnitetty korvien taakse.

Kaiken kaikkiaan on tärkeää, että tiedät, että kuulolaite on tärkeä apu ja siksi sitä tulisi käsitellä huolellisesti. Muutamalla varotoimenpiteellä ja tarvittaessa asiantuntijan tukeminen voidaan minimoida tappion riski ja nauttia kuulolaitteesta pitkään.