Hörgeräte Versicherung mit MySecondEar!
;

Olipa hoidon puute, ulkoiset vauriot, varkaudet tai menetykset - kuulolaitteiden altistuvat monille vaaroille, jotka eivät aina ole itseään. Korjauskustannusten esiintymisen välttämiseksi voit ottaa kuulolaitteiden vakuutuksen, joka antaa sinulle täydellisen huolenvapauden jokapäiväisessä elämässä tai matkustettaessa!

Laske tariffi & gt; & gt;

kuulolaitevakuutus ja takuu: ero

ihmettelet varmasti, miksi sinun pitäisi ottaa vakuutus, jos sinulla on tae kuulolaitteillesi. Ero kuulolaitevakuutuksen ja takuun välillä on, että jälkimmäinen sisältää vain valmistus- ja materiaaliviat. Vahinkojen aiheuttamat vahingot tai luvattomien henkilöiden korjaukset eivät kuulu takuun alaisuuteen.

Sitä vastoin kolmansien osapuolten ja lisävarusteiden tasosta riippuen, jopa törkeästä huolimattomuudesta, tahallisista vahingoista kattaa vauriot. Toinen ero viittaa takuun rajoitettuun kestoon: joillekin valmistajille, esimerkiksi oticon , phonak , starkey ja ​​rembn 5 vuoden kuluttua muissa 2 vuoden kuluttua. Tämän ajanjakson päätyttyä taloudellisen taakan riski vaurioiden sattuessa uhkaa. Vakuutuksella kuulolaitteesi katetaan koko 6 vuoden toimitusjaksolla.

kuulolaitevakuutus: Miksi se on järkevää

Monia vaaroja, joita heidän arvokkaat kuulolaitteet altistuvat päivittäin, etenkin kun takuun päättyminen on päättynyt, suositellaan. Riippumatta siitä, kuinka paljon varovaisuutta teet, pienet tekniikan ihmeet voivat jatkuvasti tapahtua, vaikka korjauskustannukset eivät ole merkityksettömiä. Kuulolaitevakuutus kattaa laajan valikoiman mahdollisia vahinkoja ja antaa siten optimaalisen turvallisuuden, mikä ei johda ennakoimattomaan taloudelliseen taakkaan vahinkojen sattuessa.

Tappiosuojauksella laite on suojattu tappio- ja varkauksien sattuessa, mukavuus tai täydellinen suojaus tarjoaa sinulle lisäetuja. Erityisen huomionarvoista on kosteusvaurioiden kattavuus, esimerkiksi hiki aiheuttama. Sinun ei myöskään tarvitse käyttää itseäsi oman huolimattomuuden tai kolmansien osapuolten kautta.

Laske tariffi & gt; & gt;

kuulolaitevakuutus: kenelle se on järkevää

Periaatteessa kuulolaitevakuutus on järkevä kaikille, jotka haluavat valmistautua vahinkoihin, koska kotitalousvakuutusta ei sovelleta täällä. Riippumatta siitä, kuinka huolellisesti käsittelet laitteitasi, sinua on erittäin vaikea suojata kolmansien osapuolten varkauksista tai vahingoista. Etenkin kuulolaitteiden kanssa

kuulolaitevakuutus: sen pitäisi sisältää

Suojaustasosta riippuen kuulolaitevakuutuksen tulisi ainakin kattaa tai varkaus/ryöstö (tappiosuojaus). Se on kuitenkin suositeltavaa, jos kosteusvaurio, lisävarusteiden vauriot tai toimintavirheet sekä kolmansien osapuolten aiheuttamat tahalliset vahingot kuuluvat suojaan (mukavuussuojaus). Vakuutusyhtiön pyöristämiseksi törkeän laiminlyönnin ja äskettäin korvauksen turvaaminen kolmen ensimmäisen vuoden aikana tarjoaa täydellisen huolenaiheen (täydellinen suoja).

Kuulolaitevakuutuksen laajuuden lisäksi vakuutussponsorin reaktiivisuus on erityisen tärkeä. Vahinkojen tapauksessa on tarjottava välitöntä palvelua kuulolaitteiden lisäksi itse, kaikissa -tarvikkeissa samoin kuin otoplastiken laajennettu. Yleisesti ottaen palvelujen, olosuhteiden ja hintojen avoimuus on merkki vakavasta vakuutuksesta.

Kuulolaitevakuutus: Kustannukset

;

Tappiosuojaus alkaa enintään 1 000 euron hinnasta 21,95 eurolla (vuosittain), ja 3 vuoden aikana kokonaismäärä on 62,95 euroa (20,98 euroa vuodessa) koko ajanjakson ajan, hintaluokka on 105 €, 95 euroa (17,66 euroa vuodessa) 6 vuotta. Voit selvittää kaikki muut hinnat.

Laske tariffi & gt; & gt;

Koska mukavuussuojaus kattaa suuremman vaurioiden leveyden, hinnat alkavat 25,95 euroa vuodessa eli 73,95 euroa 3 - 3 vuotta (24,65 euroa vuodessa) tai 124,95–6 - 6 vuotta (20,83 euroa vuodessa). Kalliimmille kuulolaitteille löydät hinnat seuraavasta yleiskatsauksesta.

Laske tariffi & gt; & gt;

Kattavin huolestuttava vapaus tarjoaa täydellisen suojan. Täällä olet hinta alhaisimmassa luokassa 33,45 euroa vuodessa eli 94,95 euroa - 3 vuotta (31,65 euroa vuodessa) tai 161,95 euroa - 6 euroa (26,99 euroa vuodessa). Seuraavassa yleiskatsauksessa löydät lisää hintasuuntauksia.

Laske tariffi & gt; & gt;