Hörgeräte Wasserdicht: Sind Hörgeräte wasserresistent? (Schwimmen, Dusche, Sauna, etc.)

Kuulolaitteet Vedenpitävä: Ovatko kuulolaitteiden veden resistentti? (Uinti, suihku, sauna jne.)

Yleensä vesi on kuulolaitteiden suurin vihollinen. Vahva kosteus suihkussa tai uima -altaassa hyppäsi ja niitä ei enää käytetä. Mutta onko myös kuulolaitteita, jotka ovat todella vedenpitäviä?

Sinun tulisi kiinnittää huomiota tähän ostaessasi

Meite -kuulolaitteilla ei ole mitään ongelmaa sen kanssa ruiskuttamisessa tai pienen hiki saamisessa. Tilanne on erilainen, jos haluat upottaa kuulolaitteesi veteen. Kuulolaitteet, jotka mainostavat "vedenpitävällä", on suojattu roiskevesiä vastaan. Mutta ne eivät ole todella vedenpitäviä eivätkä sovellu uimaan.

Siemens esitteli vedenpitävää kuulolaitetta vuonna 2013. Aquaris -malli oli täysin vedenpitävä ja pystyi myös selviytymään uima -altaan kappaleista. Se oli täydellinen urheilijoille ja ulko ystäville, jotka etsivät vankkaa kuulolaitetta. Valitettavasti yritys on lopettanut tuotannon ja tuotetta ei ole enää saatavana kaupoissa. Jotkut operaattorit pitivät kuitenkin outoa kantaa kuulolaitteita vedessä. He olivat liian tottuneet siihen, etteivät enää havaitsi uima -altaiden ympäristön melua. Veden ja muiden ihmisten äänet uinnin aikana pidettiin sitten ärsyttävänä.

se tarkoittaa erilaisia ​​IP -luokkia

Kuuloluokituksen IP-68: n avulla voidaan upottaa veteen lyhyen aikaa. Numerot 1-9 sanovat kuinka voimakkaasti kestävä tuote on vettä tai pölyä vastaan. Joten IP 68 tarkoittaa hajoamista: Täydellinen suoja pölyltä ja suojattu veden tunkeutumiselta määrittelemättömän ajan.

Kuulolaitteita on kuitenkin käytettävä varoen. Jokapäiväisessä elämässä tämä tarkoittaa, että he selviävät putoamisesta kylpyammeeseen, vahingossa tapahtuvaan suihkuun tai sadesuihkussa. Mutta se ei tarkoita, että voit uida sen kanssa tuntikausia. Kuulolaitteet on kuivattava kosketuksen jälkeen veden kanssa.

Mutta onko nyt vedenpitäviä kuulolaitteita?

Vastaus kutsutaan! Sveitsin kuulolaitteiden valmistaja phonak käynnisti vedenpitävän kuulolaitteen "Phonak Audeo Life" vuonna 2022.

Audéo -elämän kanssa Phonak esittelee kuulolaitetta, joka täydensi erityisesti aktiivista, urheilullista elämäntapaa. Osana suosittua paratiisisarjaa uusi laite erottuu ylimääräisen pinnoitteen kautta, joka lupaa korkeaa kestävyyttä. Tämän uuden, ladattavan seuralaisen avulla sinun ei enää tarvitse huolehtia siitä, että sinun on tehtävä ilman fyysisiä aktiviteetteja kuulonmenetyksen takia. Audéon elämä on vedenpitävää jopa 50 cm: n syvyyttä. Tämä sulkee sekä makean että suolan ja uima -altaan vettä.