Hörgeräteversorgung | MySecondEar

kuulolaitteiden toimitus

;

Saksan ihmiset pääsevät kuulolaitteisiin. Ensinnäkin on mahdollista hankkia kuulolakivakuutusvakuutusta. Saksalaisten sairausvakuutusyhtiöiden sopimussopimukset säädetyt apurahat voivat olla enintään 1 700,00 euroa (mukaan lukien Ear Pass) kahdelle vaihdetulle tarjonnalle. Ja tarvittaessa sinulle melkein ilmaiseksi*Jos haluat kuulolaitteen, joka täyttää vain lakisääteisten sairausvakuutusyhtiöiden vaatimukset.

(*Vain lakisääteinen lisämaksu 10,00 euroa/kuulolaitetta olisi maksettava täällä, jos vapautusta ei ole).

Lääketieteelliset kriteerit kuulonmenetyksen määrittämiseksi korvan, nenän ja kurkun lääkärin kanssa, jolla on yksityinen sairausvakuutus, ovat samat kuin lakisääteisessä sairausvakuutuksessa. Korvausmäärissä on kuitenkin merkittäviä eroja. Nämä riippuvat täysin vakuutetun ja yksityisen sairausvakuutuksenne yksilöllisistä sopimuksista. Voit yleensä löytää lisätietoja sopimuksen korvausmäärästä, vakuutusyhtiön verkkosivustolta tai vastaavan sairausvakuutusyhtiön henkilökohtaisen asiakaskonsultin kanssa.

On tärkeää, että kuulovaikeuksia sairastavat ihmiset huolehtivat kuulolaitteiden tarjonnasta varhaisessa vaiheessa, koska varhainen hoito voi auttaa pitämään kuulla pidempään. Lisäksi kuulolaitteet voivat auttaa niitä, jotka ovat vaikuttaneet osallistumaan paremmin sosiaaliseen elämään ja parantamaan heidän elämänlaatuaan.

Optimaalisen kuulolaitteiden tarjonnan saavuttamiseksi on tärkeää, että asianomaiset tiedottavat itselleen hyvin ja hyödyntävät tarvittaessa yksittäisiä neuvoja. Markkinoilla on nyt monia erilaisia ​​kuulolaitteita, jotka eroavat toisistaan ​​toiminnoissaan ja hinnoissaan. Siksi on järkevää saada neuvoja kuulolaitteelta akustisesta tai ENT -lääkäriltä löytääkseen kuulolaitetta, joka sopii parhaiten yksilöllisiin tarpeisiin.

On myös tärkeää, että kuulolaitteet tarkistetaan säännöllisesti ja mukautetaan optimaalisen suorituskyvyn varmistamiseksi. Tämän voi tehdä kuulolaitteiden akustinen, joka on saatavana myös kysymyksiin ja ongelmiin.

Kaiken kaikkiaan voidaan sanoa, että kuulolaitteisiin pääsemiseksi ja kuulolaitteiden tarjonnan parantamiseksi on olemassa monia tapoja. On tärkeää huolehtia kuulolaitteista varhaisessa vaiheessa ja selvittää riittävästi yksilöllisiin tarpeisiin soveltuvan kuulolaitteen löytämiseksi. Oikean kuulolaitteiden tarjonnan avulla kuulo voidaan säilyttää pidempään ja kärsineiden elämänlaatu voidaan parantaa merkittävästi.