Online-Hörtest: Jetzt kostenlos Ihr Gehör testen

MySeCandear Online -kuulokoe

Kuulonmenetykset saavat erilaisia ​​ulottuvuuksia, jotka voivat johtaa arjen kuulemisen rajoituksiin fyysisiin, sosiaalisiin tai jopa psykologisiin seurauksiin. Kaukolaisten seurausten estämiseksi kuulovaurioiden varhainen havaitseminen on välttämätöntä. Jos epäilet kuuloesityksen vähenemistä, ilmainen kuulokoe kotoa voi luoda selvennystä.

Kuule nyt aloita & gt; & gt;

Mikä on online -luettelo verkossa?

Online-luettelo online-luettelosta on aikatehokas vaihtoehto kuulokokeesta, joka muutamassa minuutissa arvioi kuulon suorituskykyä. Tavoitteena on tunnistaa kuulon menetys varhain ja ryhtyä asianmukaisiin toimenpiteisiin. Toteutus on täysin ilmainen sinulle mysekondarissa ja sitä voidaan ajaa kodin läpi mukavasti muutamassa minuutissa. On tärkeää, että itse suoritettu testi ei korvaa ammatillisen tutkimuksen kuulohoitoammattilaisella tai korva-, nenä- ja kurkkulääkärillä. Pikemminkin se mahdollistaa kuulovaurioiden todennäköisyyden alkuperäisen arvioinnin.

mitä tarvitsen online -luetteloon verkossa?

  • kannettava tietokone, PC, tabletti tai älypuhelin
  • Kuulokkeet (suositeltu)
  • Hiljainen ympäristö

Kuinka kuulokoe juoksee verkossa?

sinua ohjataan alun perin asettamalla asianmukainen tilavuus, niin että testi tulee merkitykselliseksi kuin mahdollista. Sitten testiosa alkaa, joka toistaa äänitaajuuksia eri osissa.

Tuloksen tarkkuuden lisäämiseksi sinun on suoritettava kuulokoe kuulokkeilla, jos mahdollista. Jos yksipuolista kuulovammaisia ​​epäilee, yksipuolinen toteutus voidaan suorittaa myös korvakuulokkeilla.

Mitä tapahtuu online -luettelon testin jälkeen?

Lopuksi, ilmaisen online -luettelon testin tulos tiedotetaan sähköpostitse. Sinulla on mahdollisuus varata sitova konsultointitapaaminen yhden kuulohoidon ammattilaisemme kanssa. Tuloksen sattuessa, joka puhuu kuulovammaisuudesta, sinun tulee aina mennä korva-, nenä- ja kurkkulääkärille tai tehdä suoraan tapaaminen mysecondear- -haarassa saadaksesi ammatillisen kuulokokeen. Vain täällä kuulovaatimuksesi voidaan määrittää tarkalleen ja viime kädessä yksityiskohtaiset neuvot mahdollisista ratkaisuista.

Kuule nyt aloita & gt; & gt;