ICP® Hörgeräte: Anwendungsgebiete, Voraussetzungen & Kosten

työpaikat, joiden melusaasteet ovat pakollisia kuulonsuojelun käyttämiseksi. Kuulolaitteiden käyttäminen suojaavan suuntautumisen alaisena kuulonsuojelun vuoksi on kuitenkin kielletty kuulon heikentyneiden ihmisten suhteen. Kuulolaite poistetaan kuitenkin uusia vaaroja, kuten varoitussignaalien tai puhuttujen havaitsemisen puute. Liuos tuloksena olevaan dilemmaan: ICP -kuulolaitteet.

ICP -kuulolaitteiden sovellusalueet

ICP-kuulolaitteet palvelevat ennen kaikkea kuulemista kuulonsuojalle työpaikoilla, joissa on korkea melupääsy ja yhtä korkeat turvallisuusvaatimukset . Henkilökohtaiset suojavarusteet kuulonsuojauksen muodossa ovat pakollisia tällaisille työlle. Ei kuitenkaan saa käyttää tavanomaista kuulolaitetta heidän kuulonsuojauksensa alla. Tämä johtuu siitä, että kuulovaaraa ei voida sulkea pois kuulolaitteiden ja kuulonsuojelun käytettäessä. Sekä työntekijöiden kuulemisen suojelemiseksi ja turvallisuusvaatimusten täyttämiseksi tapahtuu ICP -kuulolaitteiden käyttö.

kuulolaitteiden edellytykset

ICP tarkoittaa eristysviestinnän muovi ja kuvaa kuulolaitteiden toimintaa: ne eristävät ympäristön melun, mutta samalla varmistavat, että varoitussignaalit ja kieli pysyvät kuultavina . Perusedellytys kuulonsuojelun varmistamiselle samanaikaisella kielen ymmärtämisellä on valittujen taajuuksien selektiivinen vahvistus. Lisäksi on määritettävä työpaikkaohjelma, joka estää järkevää vahvistusta kuulonmuutoksella ja sisältää selkeän kielen ja melun erottelun.

ICP -kuulolaitteet kustannukset

Kustannukset, jotka aiheutuvat työpaikalla käytettävän ICP -kuulolaitteen hankkimisesta, kattavat kauppayhdistyksen ja tavaralogistiikan, jos tietyt vaatimukset täytetään. Perusvaatimus on, että ammattimainen kuulovamma on jo oltava.