Im Ohr Hörgeräte mit Akku | MySecondEar

korva -kuulolaitteessa akkulla

Korvan kuulolaitteissa akulla ovat kätevä ja mukava vaihtoehto ihmisille, jotka tarvitsevat kuulolaitetta. Aikaisemmin kuulolaitteet oli ladattu säännöllisesti paristoista, jotka voivat olla työlästä ja aikaa kuluttavia. Nykyään korvassa on kuitenkin kuulolaitteita, joita käytetään ladattavalla akulla.

korvakuululäkijulkaisuilla akkumallilla

  • Starkey Livio : Vuonna 2018 julkaistu Starkey Livio oli ensimmäinen korvan kuulolaitteessa, joka oli akkukäyttö. Tämän avulla Starkey on tuonut merkittävää edistystä kuulolaitetekniikassa.
  • starkey evolv ai : Evolv AI: n avulla Starkey pyrkii tekemään hyvästä kuulosta vieläkin vaivatonta. Tämä on toteutettava ensisijaisesti lisäämällä automaatiota. Laite on saatavana lukuisissa versioissa, akku- tai akkuversiona ja viidellä eri teknisellä tasolla.
  • Signia Active : Signia on asettanut itselleen tehtävän tarjota asiakkaita, jotka ylläpitävät aktiivista elämäntapaa Signia Active. Aktiivinen sopii erityisen hyvin kevyeen ja keskipitkän kuulon menetykseen.
  • signia insie ax : Signia-syytöksessä & amp; Go Ax on kompakti rakennettu IDO -kuulolaite, joka on tehty korvallesi. Tässä tapauksessa koko ei tarkoita, että tekniset laitteet olisi tehty leikkauksia.

Yksi kuulolaitteiden suurista eduista korvan paristolla on, että ne ovat käteviä ja mutkatonta. Sinun ei tarvitse huolehtia paristojen ostamisesta tai vaihtamisesta, koska akku voidaan yksinkertaisesti ladata latausaseman avulla.

On kuitenkin tärkeää huomata, että kuulolaitteet akulla ovat yleensä hiukan kalliimpia kuin kuulolaitteet paristoilla. Jos valitset kuulolaitteen akun kanssa, sinun on varmistettava, että lataat sen säännöllisesti. Tällä tavalla voit varmistaa, että kuulolaite on aina käyttövalmis tarvittaessa.

Markkinoilla on monia erilaisia ​​tuotemerkkejä ja kuulolaitteiden malleja, ja oikean valinnan tekeminen voi olla vaikeaa. Siksi on tärkeää, että saat neuvoja kuulolaitteelta akustisesti, joka voi auttaa sinua valitsemaan tarpeitasi ja elämäntyyliisi sopivan kuulolaitteen.

Kuulolaite akustinen voi myös auttaa sinua säätämään ja ylläpitämään kuulolaitetta niin, että se toimii hyvin pitkään. On tärkeää, että asiantuntija tarkistaa säännöllisesti kuulolaitteen varmistaaksesi, että se on aina optimaalisesti asetettu ja että korjauksia ei vaadita.

Kaiken kaikkiaan kuulolaitteet akulla ovat kätevä ja mukava vaihtoehto ihmisille, jotka tarvitsevat kuulolaitetta. Ne tarjoavat monia etuja kuulolaitteisiin paristojen kanssa ja voivat auttaa sinua osallistumaan uudelleen elämään uudelleen. Jos valitset kuulolaitteen akun kanssa, sinun tulee saada neuvoja kuulolaitteelta ja saada kuulolaite tarkistaa säännöllisesti varmistaaksesi, että se toimii aina hyvin.