Interton Hörgeräte: Move, Ready - Erfahrungen & Modelle

Interton -kuulolaitteet

Interton -niminen yritys on ollut olemassa jo yli 60 vuotta. Yhtiö perustettiin Kölnissä Saksassa. Tänään yritys kuuluu Tanskan GN -ryhmään. Tavoitteena on tuottaa edullista toisaalta funktionaalisten kuulolaitteiden tuottamiseksi. Ihmisen pitäisi pystyä kuulemaan jälleen paremmin mutkattomalla tavalla ja kompensoimaan kuulon menetykset. Interton myy kuulolaitteet yli 70 maassa ympäri maailmaa.

Jos haluat osallistua aktiivisesti toimintaan kuulonmenetyksestäsi huolimatta, sinun tulee harkita hyvää kuulolaitetta. Tekninen kehitys on edennyt jyrkästi viime vuosina. Asunto pienenee, mutta moderni kuulolaitteet loistavat uusimmalla digitaalitekniikalla ja suorituskyvyllä.

Yritys Interton

Vuonna 1962 Hans Herbert Türk ja Helmuth J. Türk perustivat yrityksen Intertonin Saksan Kölnin kaupungissa. Interton on ollut osa vain Tanskan GN -ryhmää vuodesta 2005. Yrityksen tavoitteena on antaa ihmisille, joilla on kuuloongelmia, parempaa elämää "välttämättömän kuulon" kautta.

keskittyminen on:

  • Hintasuoritussuhde
  • Yksinkertainen toiminta
  • kompaktiteetti
  • mukavuus
  • Kielen ymmärrettävyys

Näitä laitteita myydään Intertone yli 70 maassa ympäri maailmaa.

Uusimmat intertone -kuulolaitteet

Interton Move

Intertonin siirtyminen GN-kuulemisesta on optimaalisesti sopeutettu aktiiviseen elämäntapaan ja tarjoaa langattoman yhteyden, pitkän akun termin jopa kolmekymmentä tuntia ja suora suoratoisto. Eri malleilla Interton Move kattaa kaiken tyyppiset kuulonmenetykset.

Painopiste on akustisten signaalien ja kielen kide -clear -vahvistus äänekkäissä ympäristöissä - haluat loppujen lopuksi pystyä osallistumaan aktiivisesti keskusteluihin jopa vanhuudessa. Voit piilottaa varmasti häiriöt ja tuulen äänet, Interton liikkuu älykkäästi vaimentaen ääniä ilman, että tilanne ei esiintynyt keinotekoisesti. Ergonominen suunnittelu ja kestävyys tekevät Intertonista täydellisen seuralaisen jokapäiväisessä elämässä.

Vahva tietojenkäsittelyvoima

, jotta Interton -liike voi tarjota sinulle täydellisen äänikokemuksen milloin tahansa, laitteet on varustettu nopeasti laskevalla sirulla. Tämä analysoi tilannetta ja mukauttaa kuulolaitteesi automaattisesti.

välittömästi käyttövalmis

Vain kolme tuntia latausaikaa, kuulolaite on heti käytettävissäsi täydellä suorituskyvyllä. Kuulolaitteet veloittavat induktiivisesti latausasemalla. Yhdistä kuulolaitteesi älypuhelimesi ja nauti musiikista, podcasteista tai TV -sävystä suoralla suoratoistolla. Voit käyttää älypuhelinta myös laitteiden kaukosäätimenä ja säätää diskreettisesti äänenvoimakkuutta tai suorittaa ohjelman muutoksia.

Interton Ready

Interton valmis on tehty iPhonelle ja kattaa kaikenlaisen kuulonmenetyksen muodot. Sitä on saatavana neljään suorituskykytasoon ja RIC: ssä, HDO-, CIC-, ITE- ja ITC -suunnittelussa. Pienet ja erilliset kuulolaitteet ovat erikoistuneet keskusteluihin äänekkäissä ympäristöissä ja koostuvat ihoystävällisestä nanobisesta materiaalista.

Hyödyt myös podcastin, musiikin ja puhelujen suorista suoratoistovaihtoehdoista. Volume- ja kuulo -ohjelma, aseta rentoutuminen älypuhelimesi kautta ilman, että kukaan huomaa, että pystyt käsittelemään kuulolaitetta. Älypuhelimesi tukee sinua myös, jos et löydä kuulolaitteitasi. Kuulolaitteen etsijä näyttää laitteesi nykyisen sijainnin.

Vahvan suunnittelun ansiosta kuulolaite seuraa sinua pitkällä aikavälillä. GN -tekniikka takaa sinulle korkean laadun laitteiden tuotannossa.

Kuuntele erikseen määriteltyjen kuulo -ohjelmien kanssa

Interton Ready tarjoaa sinulle mahdollisuuden asettaa esimerkiksi henkilökohtaisia ​​kuulovammaisia ​​ohjelmia. Tämä antaa sinulle intertonin valmiiksi äänenlaatu- ja ääniväriksi, joka on täysin räätälöity tarpeitasi.

laitteet suodatetaan melua ja kieltä vahvistetaan heille. Voit valita kuulo -ohjelman itse tai käyttää laitteiden älykästä automaattista automaattista. Sitten kuulolaitteesi mukautuu tilanteeseen ilman puuttumista. Seurauksena on, että voit osallistua aktiivisesti keskusteluun kovassa ympäristössä.

;

Suurimmassa osassa Interton -tuotteita on yhteensä neljä suorituskykytasoa. Nämä viittaavat myös kuulolaitteiden hintaan. Intertonissa on korkein teknologiataso numerolla 6. Jos sinulla on korkeat standardit tai ylläpitää aktiivista elämäntapaa, tekniikan taso kuusi soveltuu erityisesti kuulolaitteisiin väliton.

Muuten sinulla on myös mahdollisuus valita keskipitkän tekniikan tason kolmen ja neljän, ja tällaisia ​​kuulolaitteita on saatavana myös. Jos sinulla on tyypillisiä kuulotilanteita, jotka ovat ennustettavissa ja jokapäiväisessä elämäsi vaatimukset ovat yksinkertaisia, se voi olla tekniikan taso neljä tai kolme.

Välien kuulolaitteiden yksinkertaisin teknologinen taso viittaa tekniikan tasoon numerolla 2. Tämä taso sopii pienryhmäkeskusteluihin hiljaisessa ympäristössä, yksi-yksi-keskusteluissa ja kannattajissa, jotka ovat vähemmän sosiaalisesti aktiivisia. Tietysti voit myös tehdä sen kanssa hyvän television.

Interton -kuulolaitteiden sovellus & amp; Lisävarusteet

Intertonin kuulolaitteet tarjoavat lisätoimintoja valmistajan tarjoamien lisävarusteiden kanssa. Kuulolaitteiden keskeiset toiminnot voidaan hallita väliaikaisella sovelluksella.

  • Interton Sound App - Lost kuulolaitteet löytyvät Interton Sound -sovelluksesta. Lisäksi langattomia yhteyksiä televisioon tai I-podiin ohjataan Interton-äänisovelluksella. Sovellus tarjoaa myös mahdollisuuden tallentaa henkilökohtaiset kuuloohjelman asetukset. Kuulolaitteet tehdään iPhone-palveluun ja sallitaan suora suoratoisto Apple-laitteilla ja lisätoiminnoilla käytettäessä sitä Apple-laitteella.
  • TV Streamer 2 - TV Streamer 2 palvelee televisioäänen suoratoistoa suoraan kuulolaitteisiin. Myös yhteydet stereojärjestelmiin tai tietokoneisiin ovat mahdollisia.
  • Multi Mic - Multi MIC tukee vahvistusta keskusteluissa etäisyydeltä tai sitä voidaan käyttää taulukon mikrofonina.
  • Puhelinleike 2 - Puhelinleike 2 välittää musiikkia ja puhelinäänen kuulolaitteisiin. Tätä voidaan hallita äänisovelluksen kautta.
  • kaukosäädin 2 - Remote Control 2 tarjoaa nopean tavan hallita kuulolaitteiden perustoimintoja. Tämä mahdollistaa määrän ja ohjelmien asettamisen ja tietojen ilmoittamisen lataustilasta. Lisäksi kaukosäädin voidaan kytkeä monikieliin.