Kopfhörer für Hörgeräteträger: Hörgeräte und Kopfhörer - geht das?

kuulolaitteet ja kuulokkeet - onko se mahdollista?

kuulokkeet ovat välttämättömiä valtaosan elämästä. Mutta mitä tapahtuu, jos heikkouden kuuleminen määritetään ja kuulolaitteen käyttäminen on määrätty? Sinun ei tarvitse tehdä kuuntelematta musiikkia. Tässä artikkelissa voit selvittää, mitkä vaihtoehdot kuulolaitteiden ja kuulokkeiden käyttäminen

kuulolaitteiden käyttäjien kuulokkeet: Voitko käyttää kuulokkeita kuulolaitteilla?

Kysymys siitä, voidaanko kuulokkeita käyttää kuulolaitteista huolimatta, on tarkasteltava eriytetyllä tavalla. Jos käytät IDO -kuuloa, kuulokkeiden etsiminen on suhteellisen helppo . Olipa IIC, CIC tai Classic IDO-yleensä kaikki nämä mallit Over-Ear-kuulokkeilla yli.

& lt; ü & gt; > Jos se saavutetaan erityisen suuriin kuulokkeisiin, koska kuulokkeet voivat olla häiritseviä, jos ne eivät sovi täysin mikrofonin päälle. Koska kuulolaitteet absorboivat mahdollisesti ulkoisen melun. Se on maksettava myös kuulolaitteiden mikrofonin riittävästä poistosta kuulokkeiden kaiuttimesta palautteen välttämiseksi.

Viime kädessä on suositeltavaa testata erilaisia ​​kuulokkeita heidän yksilöllisten mieltymystensä suhteen . Joten haku voi viedä hetken ja vaikeuttaa mallista riippuen.

kuulolaitteiden käyttö kuulokkeina

Jos haluat ohittaa kuulokkeesi haun, voit myös tietoisesti valita modernin kuulolaitteen Bluetooth ja Streaming Function . Näitä kuulolaitteita voidaan käyttää muun muassa kuulokkeina Joten säästät ylimääräisten kuulokkeiden hankintaa ja nautit musiikista, podcast ja navigointi suoraan kuulolaitteiden tuotoksen kautta.

kuulokkeet kuulolaitteella

Uudelleen ja uudestaan ​​kuulet käänteisen johtopäätöksen, että kuulokkeita voidaan käyttää kuulolaitteina ja siten ottaa molempien laitteiden toiminnot. Erityisesti Applella on suhteellisen laaja valikoima hyödyllisiä toimintoja kuulovammaisten toimintojen suhteen. Lääketieteellinen kuulolaite ei korvaa kuulokkeita . Saat lisätietoja AirPodien käytöstä kuulolaitteiden korvaamiseksi täällä .