Mitteltonschwerhörigkeit: Ursachen, Symptome, Behandlung

Keskimmäinen äänen kuulo: Määritelmä

Aistien kuulonmenetyksen alamuoto muodostaa keskimääräisen kuulonmenetyksen. Vaikka keskitaajuusalue on yleensä herkin kuuntelulle, tämän alueen välituotteen kuulonmenetyksessä on kuulon menetys. Jos sitä esiintyy yhdessä korkean äänen tai matalan äänen kuulonmenetyksen kanssa, on olemassa laajakaistan kuulonmenetys . Kuulonmenetyksen yhdistelmä tapahtuu yleensä ikän myötä.

kuulon menetyksen syyt

Keskikokoisen kuulonmenetyksen esiintyminen johtuu sisäkorvan ongelmista, tarkemmin äänen etana (Cochlea). Siten sydämen tyyppi on yksi sisäkorvakuulemisesta . Äänihiukan keskipitkällä alueella hiusten aistien solut kuolevat kuulonmenetyksen, joka laukaisee oireet. Keskimmäisen äänen kuulemistilaisuus johtuu perintöprosesseista , jotka oikeuttavat kuulon menetyksen varhaisen esiintymisen ja jatkuvan heikkenemisen.

oireet: Tunnista keski -tonan kuulonmenetykset

Oireet, jotka puhuvat keskitason kuulemistilaisuudesta, ovat selkeät jokapäiväisessä viestinnässä suhteellisen nopeasti. Kielen : n ymmärtäminen on yhä vaikeampaa, jopa ilman taustamelua. Oireet eivät viittaa syvyyteen ja korkeisiin sävyihin, ne voidaan kuulla. Keskimääräinen kuulo voidaan kehittyä jatkuvan heikkenemisen johtuen kuuroille, jotka ovat rajattu kuulonmenetyksessä. Pääsääntöisesti molemmat korvat vaikuttavat yhtä lailla.

diagnoosi: Kuinka kuulonmenetys diagnosoidaan?

tarkoituksenmukaista diagnoosia varten käytetään sekä linssejä että subjektiivisia testejä. Jälkimmäinen voidaan suorittaa vain, jos potilaat pystyvät antamaan palautetta kuullakseen. Vastaavasti ne eivät ole kovin sopivia lapsille ja vauvoille. Objektiiviset testit määrittävät kuulovammaisten grad ja alkuperä . Audiogrammin luominen tarjoaa tietoa vaikutuksesta esiintyvistä taajuusalueista.

Keskimmäinen ääni -kuulo Audiogrammi

audiogrammissa voidaan nähdä, että korkean ja syvän taajuusalueiden potilas tietaa riittävän kuulon. Keskimmäisessä äänisegmentissä toisaalta selkeät heikentymiset voidaan nähdä käyrien jätteiden perusteella. Siksi audiogrammi voidaan piirtää keskimmäiseen kuulonmenetykseen.

Hoito keski -tonan kuulonmenetys

ei ole parannettavissa . Tämä johtuu pääasiassa siitä, että hiusten aistien solujen rappeutuminen on rappeutumista, mikä on korjaamaton. Ei myöskään voida estää kuuntelemasta keskiosaa, kuten suurin osa muista kuulonmenetyksistä. kuulolaitteiden avulla voidaan kuitenkin saavuttaa oireiden paraneminen: kuulolaitteet vahvistavat heikentynyttä taajuusaluetta ja mahdollistavat siten jokapäiväisen kielen ymmärtämisen.