Wattestäbchen zur Reinigung von Ohren

Tuotat jatkuvasti korvavahaa, vaikka et edes ole tietoinen siitä. Jotkut kuitenkin pitävät tätä elintärkeää eritystä erityisen epämiellyttävänä. Hyvin usein monet käyttävät dramaattisia keinoja päästä eroon korvavahasta ja vapauttaakseen itsensä siitä.

Oletko tietoinen siitä, kuinka haitallinen liiallinen korvahygienia voi olla sinulle? On paljon parempi, jos tiedät kuinka voit puhdistaa korvat terveellisellä tavalla. Siksi suosittelemme tätä opasta.

korvavaha

korvavaha palvelee sinua pääasiassa suojausta varten. Lisäksi se on tosiasiallisesti vastuussa korvien itsestään. Siksi korvavaha on erittäin hyödyllinen ja tärkeä kehon salaisuus. Korvan vahan konsistenssi on niin tahmea, koska se helpottaa kuolleiden hiusten ja kuolleiden ihon hilseä korvasta. Korvavaha kuljettaa lian automaattisesti ulkopuolelta. Lisäksi korvasihteerillä on ylimääräisiä ravitsevia kiinteistöjä, joista et ehkä tiedä mistään. Seurauksena on, että korvasi pysyvät joustavina sisällä. Tämä on tärkeä edellytys tälle puhdistuksen luonnolliselle toiminnalle. Toisaalta korvavahaasi käytetään puhdistukseen, toisaalta se suojaa sieni -infektioilta ja sillä on antibakteerinen vaikutus.

mitä voit tehdä liikaa korvavahaa

Onko sinulla tunne, että korvasi tuottavat liikaa korvavahaa? Onko mahdollista, että luonnollinen poisto häirittiin manuaalisella manipuloinnilla manuaalisella manipuloinnilla? Tässä tapauksessa korvakanavaasi on muodostettu pistoke. Se on hyvin luonnollinen impulssi, jonka haluat poistaa tämän tulpan korvasta. Sinun pitäisi kuitenkin olla hyvin varovainen. Kumpikaan virkkaus aatelisto eikä niittialus sopii tähän. Näillä esineillä ei ole mitään paikkaa korvakanavassa.

Jotain tällaista ei sovelleta korvien puhdistamiseen, muuten ärsytät tai rikkot korvadrum . Korvakanavasi on erittäin herkkä rakenne, minkä vuoksi sellaisia ​​radikaaleja puhdistusmenetelmiä ei tule käyttää. Muuten voit vahingoittaa korviasi pysyvästi.

puuvillatappeja ja niiden haittoja

Oletko koskaan käyttänyt puuvillatappaa korvien puhdistamiseen? Sitten et todennäköisesti tiennyt, että voit poistaa korvavahan vain rajoitetussa määrin. Vaikka puuvillamerkit ovat suhteellisen hyvin pehmustettuja, niitä ei tule koskaan työntää suoraan korvakanavaan, koska ne myös voivat ärsyttää korvakanavien herkkiä ihoa ja paina tarvittaessa korvavaha jopa syvemmälle korvakanavaan. Tämän menettelyn avulla kannattaa siksi pistokkeiden kehittämistä. Lisäksi voi syntyä kivuliaita korvavirheitä.

ovatko korvanpuhdistuksen korvat suositella?

Monet ihmiset näkevät korvat hyvänä vaihtoehtona sellaisille puuvillamaille. Korvakynttilä on suppilon muotoisia, ohuita ja pitkiä. He lupaavat korvien hyvän puhdistamisen syntyneellä tyhjiöllä. Tavoitteena on oletettavasti, että korvavaha imee. Tämä menetelmä kuulostaa edulliselta ja uskottavalta, mutta korvat sopivat vain osittain korvien puhdistamiseen. Palovammoja voi syntyä korvakupillasi ja kasvoilla. Hyvin usein tapahtuu, että kuuma vaha tunkeutuu korvakanavaan. Siellä rummun turkista on erittäin vaurioitunut. Ehkä kysyt nyt itseltäsi, kuinka voit todella puhdistaa korvasi oikein.

puhdistus vain korvakanavaan

Se riittää korvien säännölliseen puhdistamiseen, jos poistat korvavahan vain korvakupin ulkoosasta kostealla liinalla. Lukewarm -vesi ja puuvillapöytä ovat riittäviä. Kuten jo mainittiin, sinun tulee puhdistaa vain korvakanavaan. Lämpimällä vedellä pehmentät eritystä.

niin, että korvavaha voi virtaa helpommin ja paeta korvakanavasta, sitä voidaan käyttää myös manteli- ja oliiviöljy, jota lämmität varovasti. Vaihtoehtoisesti voit ostaa apteekista erityisiä korvapisaroita tai korvasumut.

Jos korvasi on jo tuottanut paljon korvavahaa, sinun pitäisi nähdä ENT -lääkäri. Heti kun korvavaha joutuu kosketuksiin veden kanssa, se turpoa automaattisesti. Jos pistoke on jo syntynyt, se on todella juuttunut korvakanavaan viimeistään viimeistään. Huomaat tällaisia ​​tulppia, kun korvat alkavat kutinaa. Saatat tuntea kipua myös korvissasi. Tällainen korvan pistoke liittyy usein pieneen kuulonmenetykseen.

Korvien puhdistus on vain ammattimaisesti ja hellästi ENT -lääkärillä. Jos korvasi tuottavat paljon eritelmiä ja sinulla on paljon korvavahaa, sinun tulee nähdä säännöllisesti ENT -lääkärisi. Puhdista korvat paitsi korvakupin sisällä ulkoalueella, myös korvien takana. Haalea vesi riittää tähän. Sitten sinun on varmistettava, että kuivaat kaiken hyvin. Joten et riski korvien korville.

Joten pidä korvavahasi hyödyllisenä kehon salaisena. Tämä on välttämätöntä korvien ja hygienian pitämiseksi. Siksi älä huolehdi korvien asianmukaisesta hoidosta, äläkä aliarvioi itsevaroittavaa toimintoa.

Mielenkiintoista tietoa korvavahasta

eurooppalaisten rasvapitoisuus on 50 % korvan vahallaan. Eurooppalaisten korvavaha on siksi suhteellisen kostea. Aasialaisissa sijainti näyttää hiukan erilaiselta, korvavahan rasvapitoisuus on vain 20 %. Johdonmukaisuus on siksi melko mureneva.

Tiedätkö miksi korvavaha on katkera? Tutkijat olettavat, että katkera maku on lisäsuoja hyönteisiä vastaan, jotta ne eivät pese korvakanavassa.

lapsi tuottaa huomattavasti enemmän korvavahaa kuin aikuinen. Tämä on myös pehmeämpää. Lisäksi korvavahan värit vaihtelevat kovasti. Kostean muodon värit voivat olla kellertävän kirkkaat ruskeat tummanruskeaksi, jotka ovat murenevaan muodon melko pölyistä harmaata.

Keskimäärin vanhemmat ihmiset ja etenkin miehet tuottavat enemmän korvavahaa. Tämä on usein kuulonmenetyksen syy, koska silloin korvakanava on tukkeutunut. Huomattava parannus tarjoaa ammatillisen siivouksen ENT -lääkärillä.