Otoplastiken Erfahrungen und Wissenswertes

korva passit ja otoplastics nykyaikaisissa kuulolaitteissa

Nykymaailmassa moderni kuulolaite ei ole vain kovin kevyt ja pieni, vaan se tuo myös valtavan esityksen. Nykyaikaiset tekniikat mahdollistavat kuulon optimoinnin kuulolaitteella. Mitä kauempana käytät uuden tekniikan mahdollisuuksia, sitä parempi kuunteluvaikutus on viime kädessä. Päättäväinen tekijä on tietysti kuulon vähentämisen vahvuus toisaalta, ja toisaalta myös kuulolaitemalli. Otoplastisia käytetään HDO -kuulolaitteisiin.

mikä on otoplastia?

otoplastics ei ole muuta kuin korvan ja kuulolaitteen välinen suora yhteys. Nämä otoplastics on joko kytketty suoraan ääniletkuun tai tiukasti koteloon.

Otoplastics varmistaa kuulolaitteesi enimmäisvaraisen turvallisen kiinni aurikissa. Jos sinulla on korkean luokan kuulonmenetys, tämä suosii merkittävästi vahvistusvaikutusta.

Olemme tiivistäneet tämän oppaan sinulle, josta löydät kaikki tiedot Otoplastiasta. Kuulolaitteiden asiantuntijamme tarjoavat sinulle mielellään ei -sitovaa ja ilmaiseksi puhelimitse. Meillä saat suosituksia ja henkilökohtaisia ​​neuvoja täydelliseen kuulolaitteesi. Tällä tavalla voit hallita kaikki kuulotilanteet täydellisesti tulevaisuudessa. Pyynnöstä voit tehdä tapaamisen kuulohoitoammattilaisten kanssa suoraan puhelimessa.

Henkilökohtainen korvasivu

Kuulonmenetyksesi on yksilöllinen ja sisäkorva korvakanavalla on yhtä erehtymätön kuin sormenjälki. Tämä tarkoittaa, että tilanteesi on ainutlaatuinen ja se on tutkittava ja arvioitava vastaavasti. Tiesitkö, että sisä- tai korvakanavasi on niin ainutlaatuinen? Siksi on välttämätöntä tehdä tarkasti tarkka vaikutelma korvakanavistasi siten, että otoplastia löytää optimaalinen pito korvistasi.

Jotta voitaisiin valmistaa otoplastia erikseen tulevaa kuulolaitetta varten, akustinen akustinen on niin kutsuttu vaikutelma. Vain tämän perusteella voidaan räätälöityä otoplastiaa korvakäytävälle, joka sitten todella sopii täydellisesti korvaan.

Otoplastien luominen on käsityönä. Akustinen akustinen esittelee silikonimassan korvakanavan osaan, jossa otoplastiaa on käytettävä. Silikonimassa kovettuu korvaan, ja niin akustinen saa tarkan vaikutelman korvakanavastasi tällä vaikutelmalla. Kun herkkä iho on korvan sisällä, materiaali ei kuitenkaan ole kosketuksissa. Akustiset akustiset työskentelevät niin huolellisesti ja rutiininomaisesti, että prosessi on heille täysin vaaraton ja kivuton. Vähennyksen perusteella on sitten mahdollista menettää kaikki korvakanavan yksityiskohdat. Oikea muoto lasketaan täällä, koska muuten kuulolaitteesi ei pysy missä sen pitäisi olla. Useimmissa tapauksissa otoplastia tehdään erityisessä laboratoriossa.

Suurin mukavuus, kun käytät kuulolaitetta

otoplastit on valmistettu silikonista tai muista muoveista, kuten akryylistä. Päättäväinen tekijä on toisaalta luonne ja toisaalta korvakanavan herkkyys. Materiaaliominaisuudet ovat erilaisia, sama koskee kovuusastetta.

otoplastia kova tai pehmeä?

Otoplastia pysyy korvakäytävällä useita tunteja päivässä. Jotta otoplastia olisi mahdollisimman vähän havaittavissa, käytetään sekä pehmeitä että kovia materiaaleja.

Joskus tapahtuu, että ne aiheuttavat otoplastien allergioita. Tällaisissa tapauksissa otoplastiat voidaan jopa kullata tai lasiteta. Seurauksena on, että ihon suoraa kosketusta ei anneta muovin kanssa. Thermotecia ja Neuacrylia käytetään myös usein allergeenireitona muovina.

kuulolaitteiden korvan passien tärkeimmät kiinteistöt ovat:

  • Korkea kestävyys
  • Ihontoleranssi
  • Fit

otoplastian kuulonsuoja

Tiesitkö, että otoplasticilla on toinen vaihtoehto? Niitä voidaan käyttää myös yksilöllisenä kuulonsuojeluna. On jopa erityisiä kuulokkeita, jotka toimivat toisaalta kuulonsuojeluna ja toisaalta käytetään äänen edelleenlähetykseen.

otoplastisia käytetään myös yksittäisenä kuulon suojeluna, koska ne tarjoavat parempaa mukavuutta kuin tavalliset korvatulpat. Lisäksi suojaava vaikutus on paljon parempi.

Erityisesti ammattilaismusiikot, muusikot ja muut ammattiryhmät, joiden on kyettävä ymmärtämään ääniä ja kieltä, käyttävät enimmäkseen tätä henkilökohtaista suojaa kuuloon.

otoplastics ei väärentä ääntä ja kielen ja musiikin taajuuksia, mikä valitettavasti tapahtuu usein yksinkertaisten materiaalien kanssa.

Myös paljon televisiossa ja radiossa moderaattoreita, kuulokkeet arvostavat otoplastiaina sekä turvallisuusjoukkoja ja toimittajia. Joten sinun on helpompi kuulla ja ymmärtää kieltä ympäristön melusta huolimatta. Tällaisten otoplastien hinta perustuu myös sovelluksen alueeseen, ja hinnoittelu riippuu muun muassa materiaalista.