Pädakustiker: Hörakustik für Kinder und Jugendliche | MySecondEar

Pedacustics on kuulo -akustiikan ala -alue, joka keskittyy lasten kuulemiseen. 1000 lapsesta yksi tai kaksi lasta on jo kuullut syntymän syntymän yhteydessä. Tämä johtaa vaaraan lapsen henkilökohtaiselle ja kielelliselle kehitykselle, minkä vuoksi varhainen, aktiivinen kuulon edistäminen on merkittävä kielen kehitysongelmien estämiseksi. Kuulon akustiikkaa, joka on erikoistunut kuulovammaisten lasten hoitoon , kutsutaan pedacasticsiksi. Lasten ja imeväisten kuulemisen erityispiirteiden tuntemuksen lisäksi pedacutiikan ammatillinen ala vaatii erityisen herkkyyttä käsittelemään lapsen potilaita ja heidän vanhempiaan.

Edellytykset ja jatkokoulutus pedacle

Jotta voit käydä läpi jatkokoulutusta kuulohoitoammattilaiselta pedakeeseen, tarvitaan kolmen vuoden ammatillinen kokemus tai kuulovammainen akustinen mestaruuskilpailu. 'Pedecoustistit' ei ole vielä suojattu termi, joten akustisten kuuleminen voi myös kutsua itseään pedacitikiksi ilman jatkokoulutusta. Jatkokoulutus sisältää sekä teoreettisen että laillisen että käytännöllisen sisällön, joka toisaalta sisältää Lääketieteellistä tietämystä Lapsimaiseen kuuloon ja kielen kehittämiseen, toisaalta käytännön sovellustieto kuulon mittaamiseen Lasten menetys- ja kuulolaitteen mukauttaminen.

Lisäksi on opittava pätevyys lasten potilaiden kanssa sekä tarvittava herkkyys vanhempien osallistumiselle. Näistä komponenteista keskustellaan osana pedagogista oppimislohkoa. Hoitoon on tarkoitettu kokonaisvaltainen näkemys lapsesta, johon mahdollinen mukana, esimerkiksi puheterapia, hoitavat terapiavaihtoehdot. Tätä tarkoitusta varten tarvitaan lisäterapiatoimenpiteiden tuntemus, joka tukee psykologista tietoa arkaluontoisten neuvojen lisäksi. Lasten onnistunut tutkimus on mahdollista vain, jos tarvittava asiantuntijatieto täydennetään lapsiystävällisellä työmateriaalilla.

pedacoustics Find

Voidaan olettaa, että pedanttilaisena kouluttaneiden akustisten kuulemisen imeväisten ja lasten hoitamiseksi 17 -vuotiaana on tarvittava pätevyys. Kun valitset asianmukaista akustista, maantieteellinen sijainti on kelvollinen päätöksentekoa tekijä. Koska suhteellisen usein vierailuja on odotettavissa, pedikastit olisi päästävä alhaisella ajoajalla, jos mahdollista. On kuitenkin paljon tärkeämpää, että lapsi ja vanhemmat tuntevat hyvissä käsissä ja että luottamuksen perusta voi rakentaa hoitoon. Hyvä tunne on erityisen tärkeä lapsen hyvinvoinnille ja sillä on positiivinen vaikutus hoitoprosessiin.

Lasten kuulovamma

Yksi tai kaksi 1000 lapsesta kuullaan syntymässä. Eri merkit voivat antaa tietoa lasten kuulon vähentämisestä:

  • Puuttuvat yritykset jäljitellä puhutut
  • Melun tai musiikin kiinnostavuus
  • Vahva keskittyminen kuunnellessasi
  • Erittäin kova puhuminen
  • Puuttuva reaktio lapsille

liipaisimet ovat monimuotoisia ja vaihtelevat äidin sairauksista (esim. Toksoplasmoosi, sytomegalia, vihurirokko) komplikaatioihin syntymän yhteydessä (esim. Hapen puute) hammashoitoon liittyviin ongelmiin (esim. Harvinaisissa tapauksissa tuhkarokko ja sikotauti). Geneettiset viat voivat myös lisätä kuulonmenetyksen synnytyksen todennäköisyyttä. Lapsuudessa keskikorvainfektiot tai liiallinen melu edustavat kuulovaurioiden lisää riskitekijöitä.

Kuulon ongelmien varhaisen määrittämisen vuoksi kaikki pedacuticsiin kuuluvat testit olisi pidettävä U3: n U8 -tutkimuksissa. Nämä ovat yleensä sairausvakuutusyhtiö haltuunsa. Mahdollinen varhainen päättäväisyys voi vaikuttaa kuulohoidon kuulemisen onnistumiseen ja mahdollisesti negatiivisiin vaikutuksiin lapsen (kielen) kehitykseen.

Lasten kuulolaitteet

Pedacitian avulla sopivat Lasten potilaiden kuulolaitteet valitaan ja mukautetaan. Laitteet eroavat aikuisten laitteista muodossa, värissä ja laitteissa. Lapsille ei ole IDO -kuulolaitteita lapsille pienen tilan takia. Värin suhteen toisaalta spektriä laajennetaan: saatavana on valikoima kirkkaita värejä, jotta nuorten operaattoreihin olisi erityisen houkutteleva vaikutus. Joten että kuulovauriot eivät ole lapsen pelin tiellä, lasten kuulolaitteet ovat vankkoja, pölyjä ja vedenpitäviä. Lisävarusteet varmistavat myös, että turvaaminen estää sinua menettämästä.