Samsung Smartphone Hörgerätekompatibel | MySecondEar

Samsung -älypuhelinten kuulolaitteiden yhteensopiva

Samsung on älypuhelimien, tablettien ja muiden elektronisten laitteiden valmistaja hyvin. Monet Samsung -laitteet ovat myös yhteensopivia kuulolaitteiden kanssa, mikä tarkoittaa, että ne voidaan yhdistää kuulolaitteisiin parantaakseen kuulovammaisten kuulovammaisia.

Yksi kuulolaitteiden kanssa yhteensopivien Samsung -laitteiden erityispiirteistä on niiden kyky yhdistää kuulolaitteet suoraan Bluetoothin kautta. Tämän avulla käyttäjä voi siirtää musiikkia, videoita ja muuta äänisisältöä suoraan Samsung -laitteestaan ​​kuulolaitteisiinsa.

mitkä Samsung -älypuhelimet ovat yhteensopivia?

Mitkä Samsung -älypuhelimet ovat yhteensopivia kuulolaitteiden kanssa, riippuu kokonaan valmistajasta. Olemme jo kirjoittaneet erityisiä artikkeleita yksittäisten valmistajien sovelluksista. Sieltä löydät myös luettelon kaikista Samsungin yhteensopivista älypuhelimista. Löydät lisätietoja täältä:

kuulolaitteiden kanssa yhteensopivat Samsung -laitteet tarjoavat myös useita asetusvaihtoehtoja, joiden avulla käyttäjä voi mukauttaa kuulolaitteita heidän yksilöllisiin tarpeisiinsa. Tähän sisältyy äänenvoimakkuuden asettaminen, äänen mukauttaminen käyttäjän yksittäisiin mieltymyksiin ja mahdollisuuden minimoida taustamelu.

Toinen SAMSUNG -laitteiden erityisominaisuus, joka on yhteensopiva kuulolaitteiden kanssa, on niiden tuki ääniohjaukselle. Tämän avulla käyttäjä voi soittaa puheluita, hallita musiikkia ja lähettää viestejä yksinkertaisesti käyttämällä hänen ääntään. Tämä voi olla erityisen hyödyllistä, jos käyttäjän on vapautettava kätensä tekemään muita tehtäviä

kuulolaitteet Yhdistä Samsung -älypuhelimiin

pariliitos "kytketyistä laitteista"

 1. Avaa laitteen asetussovellus.
 2. Napauta "kytkettyjä laitteita" ja sitten "pari uutta laitetta".
 3. Valitse kuulolapu käytettävissä olevien laitteiden luettelosta.
 4. Jos sinulla on useita kuulolaitteita: odota ensimmäistä kuulolaitetta ja napauta sitten toista kuulolaitetta käytettävissä olevien laitteiden luettelossa. Kun molemmat on kytketty, tila on "aktiivinen, vasen ja oikea".
 5. Jos haluat muuttaa asetuksia, napauta "Asetukset" -asetukset kuulolaitteen nimen vieressä.
 6. pariliitos "kuulolaitteiden"

  tärkeä: seuraava menetelmä toimii parhaiten ASHA-yhteensopivien kuulolaitteiden kanssa.

  1. Avaa laitteellasi "asetukset" -asetukset -sovellus.
  2. Napauta "aids" ja sitten "kuulolaitteilla".
  3. Napauta Seuraava ja pari sitten uusi laite.
  4. Valitse kuulolapu käytettävissä olevien laitteiden luettelosta. Kuulolaitteen on oltava kytkentätilassa. Jos sinulla on useita kuulolaitteita, odota, kunnes ensimmäinen kuulolaite on kytketty ja napauta sitten toista kuulolapua käytettävissä olevien laitteiden luettelossa. Kun molemmat on kytketty, tilassa on viesti "aktiivinen, vasen ja oikea".
  5. Fazit

   Kaiken kaikkiaan kuulolaitteiden kanssa yhteensopivat Samsung -laitteet tarjoavat erinomaisen tavan parantaa kuulovammaisten kuulovammaisia. Ne antavat käyttäjälle mahdollisuuden siirtää musiikkia ja muuta äänisisältöä suoraan Samsung -laitteestaan ​​kuulolaitteisiinsa ja tarjota myös useita asetusvaihtoehtoja kuulolaitteiden mukauttamiseksi hänen yksilöllisten tarpeidensa kanssa. Ne tukevat myös ääniohjausta, mikä tekee siitä käytännöllisen valinnan jokapäiväiseen käyttöön.