MySecondEar Kunde mit Insekt im Ohr

Onko sinulla koskaan ollut hyönteistä korvassasi?

Voi todella tapahtua, että hyönteinen löytää tiensä korvaan. Aluksi et ehkä huomaa sitä, mutta korvasi alkaa kutistaa. Jos sitten menet lääkäriin, hän löytää pienen syyllisen korvasta.

Tässä tapauksessa korva, nenä- ja kurkkulääkäri ottaa korvan huuhtelun saadaksesi hyönteisen uudelleen ulkopuolelle.

Esimerkiksi Kiinassa nainen kokenut jotain sellaista. Tunnettuaan kutinan korvaansa neljä päivää, hän meni lääkärinsä luo. Hän todella löysi hänen korvastaan ​​jotain, joka ei kuulu sinne. Hyppäävä hämähäkki indeksoitiin nukkuvaan naiseen ja oli asettunut sinne kotona. Koska hämähäkki ei kuitenkaan halunnut muuttaa uudelleen vapaaehtoisesti, lääkärin piti auttaa.

kehruu korvassa

Australiassa Hendrik Helmer -niminen mies vaivaa korvan vakava kipu yöllä. Hän pelkäsi, että australialainen myrkky hämähäkki oli lepää korvansa, ja alun perin tehnyt korvan huuhteleen vedellä itse. Viime kädessä kutsumaton vieras voitiin paljastaa vain sairaalassa: lääkäri löysi 2 cm: n pitkän torakan korvakanavastaan. Lääkärin piti ensin tappaa torakka voidakseen vapauttaa miehen hänestä.

Intiassa korvapotilas oli samanlainen. Elävä grilli oli tehnyt itsensä mukavaksi miehen korvaan. Mies tunsi vakavan korvasaneen, minkä vuoksi hän meni lääkäriin sairaalaan. Grillaaminen on yksi hyönteistä, jotka piiloutuvat kapeaan luolaan päivän aikana ja ovat sitten aktiivisia yöllä, ja tämä kopio oli löytänyt miehen korvakanavan luolana.

onko korva jäykempi vaarallinen korvassa?

Ehkä idea on erityisen epämiellyttävä sinulle, mikä voisi etsiä luolaa hyönteisten alueelta välittömässä läheisyydessä. Esimerkiksi korvakorusta on monia suihkujuttuja. Korvat ovat myös kotoperäisiä, ja heillä on erityisiä pihdit, joiden kanssa sinun on tarkoitus satuttaa henkilön korva. Mutta se on itse asiassa myytti, koska vaikka näillä hyönteisillä on merkittäviä pihdit, nimi on harhaanjohtava. Korvia käytettiin kuitenkin tosiasiallisesti lääketieteellisiin tarkoituksiin aikaisempina aikoina. Keskiajalla heidät jauhettiin käyttämään niitä korvatautien sattuessa. Tuolloin uskottiin, että jauhe auttaisi korvakäytävän tulehduksia tai korvaa.

muut maat, muut tullit

Jos vietät yöt ulkona, voi tapahtua, että hyönteisten pesä korvissasi. Muinaiset egyptiläiset käyttivät siis erityistä niskatukea. Seurauksena on, että he minimoivat riskin, että tunkeilija voisi päästä tiensä nenään, suuhun tai korvaan. Nukkuva mukavuus jätti kuitenkin paljon toivomisen varaa.

Joissakin afrikkalaisissa kulttuureissa on täysin normaalia nukkua maassa. Seurauksena on, että ihmiset altistuvat monille hyönteisille suoraan ja tarvitsevat sopivia suojatoimenpiteitä. Jotkut kansat tietävät, että he tukevat itseään kyynärpäissä nukkumaan. Pää varastoidaan joko olkapäähän tai kämmenelle. Joten hyönteinen on vaikeampi saavuttaa lisääntynyt pään asento ja löytää suojaamaton fyysinen sisäänkäynti, kuten korvat, nenä tai suu.

Earvan oikea menettely korvassa

Jos sinulla on todella tunne, että hyönteinen on siirtynyt korvaan, sinun pitäisi nähdä lääkäri mahdollisimman pian. Ehkä sinun on rauhoittava tietää, että tällaisia ​​tapauksia esiintyy harvoin. Luonto on kehittänyt hienostuneen luonnollisen puolustusmekanismin. Tiesitkö, että korvan vahan sisältävät katkerat aineet voivat lykätä hyönteisiä?

arvokkaita vinkkejä sellaisiin tilanteisiin:

Joka tapauksessa sinun tulisi pysyä rauhallisena. Vaikka idea laukaisee paniikkia sinussa, sinun pitäisi tietää, että useimmissa tapauksissa hyönteiset indeksoivat korvasta yksin.

Lähestyvät heti lääkäriä, joka voi ammattimaisesti poistaa hyönteisen oikeilla instrumenteilla. Joten vältät, että korvaan lisätään tarpeettomia vaurioita.

Jos et voi saada indeksoivaa eläintä lääkäriltä, ​​voit edetä seuraavasti: Pitäkää päätäsi siten, että vaikuttunut korva osoittaa. Nyt laitat kasviöljyä, esimerkiksi oliiviöljyä. Odota muutama minuutti, kunnes öljy voi toimia. Joten tappaat hyönteisen. Huuhtele sitten korvasi haalealla vedellä. Tarkista, onko hyönteinen valmis. Jos eläimen yksittäiset osat puuttuvat, sinun tulee heti mennä lääkäriin. Joka tapauksessa korvasi korvasi, jotta voit sulkea pois vammat.

Sinun ei pitäisi koskaan yrittää poistaa hyönteistä pinsetteillä tai muilla esineillä korvakanavasta. Sen avulla saatat tuoda hyönteisen vain korvakanavasi, pahimmassa tapauksessa se voi myös laittaa sen. On riski rikkoa korvaa. .

Onko sinulla muita kysymyksiä kuulonmenetyksestä tai muista aiheista? Olet tervetullut ottamaan yhteyttä meihin puhelimitse. Koulutetut kuulohoitoammattilaiset Tarjoa sinulle yksityiskohtaisia ​​ja ei -sitovia neuvoja. Tämä on tietysti sinulle ilmainen.