Tieftonschwerhörigkeit: Ursachen, Symptome, Behandlung

syvä -suunnin kuulon menetys: Mikä se on?

Deppireless -kuulo on yksi

Lisäksi syvän tuntuvan kuulo yhdellä korvalla on potentiaalinen oire kohdunkaulan selkärangan vaikeuksista . Joissakin tapauksissa korvaäänet , huimaus, ja hyperacusis

oireet: Tunnista syvä -ääni kuulon menetys

Ihmiset, jotka kuulemisista kuulonmenetyksestä kuulevat -eivät kuule syviä taajuuksia 2000 Hertz tai alempi. Itse kuuntelutila ei yleensä vaikuta, mutta ymmärrys on edelleen rajallinen. Seurauksena on, että kärsineet ovat edelleen melko hyviä, että keskustelut ovat yksi. Toisaalta ryhmäviihdettä ja keskusteluja äänekkäissä ympäristöissä ovat paljon suurempia vaikeuksia. On myös huomattavaa, että bassoääniä on erityisen vaikea ymmärtää kuunnellessasi musiikkia tai syviä ääniä.

Diagnoosi: Kuinka syvä -aika kuulo?

kuulokokeiden avulla luodaan savi -audiogrammi. Tämä osoittaa potilaan kuulokäyrät, joihin kuulokynnys voidaan lukea. Kuulemiskynnys kuvaa taajuutta, jonka äänet ovat havaittavissa vastaavalle henkilölle. Nämä ovat kaksi käyrää- ilma- ja luulinjakäyrä- jotka sallivat lausunnot kuulonmenetyksen alkuperästä. Vastaavasti on mahdollista päättää, voidaanko syvän äänen kuulon aiheuttamaa virhettä sisä- tai keskikorvassa.

SyvänSoundin kuulonmenetyksen audiogrammit

audiogrammissa mahdollinen luu- ja ilmaputkien käyrät esitetään syvän äänen kuulemisen yhteydessä. On silmiinpistävää, että kuulon suorituskyky syvän taajuusalueella on huomattavasti huonompi kuin keskellä ja lopulta korkealla taajuusalueella, noin 2000 hertsistä, hyvät kuulopalvelut tallennetaan.

Käsittely: Mitä tehdä syvällä kuuloon?

Sisäkorvan vauriot ovat yleensä korjaamattomia. Vaurioituneita hiussoluja ei voida palauttaa, ja hoitoa kuulolaitteella on välttämätön. Keskikorvan aiheuttaman syvän äänen kuulemisen käsittelemiseksi pienemmät toimenpiteet tulla. Seuraava pätee: Aikaisempi hoito aloitetaan, sitä parempi muulle kuulemiselle. On suositeltavaa estää kuulon menetys Ennen kuin se voi aiheuttaa pysyviä vahinkoja. Matala melun pilaantuminen ja vähennä mahdollisimman stressiä vähentävät kuulovammaisten riskiä.