Unitron App: Remote Plus Hörgeräte App (iPhone & Android Kompatibilität)
; Lataa

-sovellus App Storesta: Https: //apps.apple.com/

Lataa

-sovellus Google Play -kaupasta: https://play.google.com/

Unitron Remote Plus on sovellus, joka on kehitetty ihmisille, joilla on kuulolaitteet Unitronilta. Se tarjoaa erilaisia ​​toimintoja, jotka auttavat parantamaan kuuntelukokemusta ja helpottamaan kuulon menettävien ihmisten arjen elämää.

Unitron Remote Plus voidaan ladata älypuhelimiin ja tablet -laitteisiin iOS- tai Android -käyttöjärjestelmillä. Sen jälkeen kun se on asennettu, sitä voidaan käyttää kuulolaitteiden asetusten muuttamiseen yksinkertaisesti tekemällä halutut muutokset älypuhelimessa tai tablet -laitteessa. Muutokset siirretään sitten kuulolaitteisiin, jotta voit mukauttaa asetuksiasi missä tahansa ja missä tahansa.

Sovellus tarjoaa myös erilaisia ​​yksittäisiä asetusvaihtoehtoja, kuten mahdollisuuden korostaa tai vaimentaa tiettyjä taajuuksia kuulon parantamiseksi. Voit myös luoda erilaisia ​​ääniprofiileja, jotka on räätälöity tiettyihin kuulotilanteisiin, kuten musiikin kuunteleminen tai keskustelujen ymmärtäminen meluisissa ympäristöissä.

Unitron Remote Plus -sovelluksen toinen hyödyllinen toiminto on mahdollisuus välittää puhelut kuulolaitteisiin älypuhelimen tai tabletin kautta. Tämä tarkoittaa, että voit helposti soittaa puheluita ilman kuulolaitetta korvasta.

Unitron Remote Plus tarjoaa kaiken kaikkiaan erilaisia ​​toimintoja, jotka parantavat kuuntelukokemusta ja helpottavat kuulon menettävien ihmisten jokapäiväistä elämää. Se on hyödyllinen lisä kaikille, jotka haluavat käyttää Unitronin kuulolaitteita ja haluavat saada parhaan hyödyn kuuntelukokemuksestaan.

Unitron Connect kuulolaitteet /kytkentä

 1. Napauta asetuksia
 2. Laitteen käynnistysnäytössä
 3. Napauta Bluetooth -symbolia asetusvalikossa.
 4. Napauta liukusäädintä aktivoidaksesi Bluetooth.
 5. Avaa paristolokero 5 sekunnin ajan ja sulje se sitten uudelleen tai kytke kuulolaitteet päälle ja takaisin sisään, kun sinulla on ladattavia kuulolaitteita.
 6. Muutaman sekunnin kuluttua kuulolaitteesi nimi ilmestyy käytettävissä olevien laitteiden luetteloon.
 7. Valitse kuulolapu laitteiden luettelosta, jolla on aktivoitu Bluetooth.
 8. Kuulolaitteen signaaliääni vahvistaa onnistuneen pariliitoksen.
 9. yksikköyhteensopivuus

  kuulolaitteen yhteensopivuus

  Unitron Remote Plus -sovellus on yhteensopiva vain kuulolaitteiden kanssa Bluetooth -yhteydellä

  • Moxi Blu
  • Insera blu
  • Stride Blu
  • MOXI Löydä seuraava
  • Insera Tutustu seuraavaksi
  • Askele löydä seuraava

  Jotkut toiminnot ovat laitteen erityisiä.

  EAR -malleissa, joissa ei ole 2,4 GHz: n langatonta toimintoa.

  älypuhelinten yhteensopivuus

  Remote Plus -sovellusta voidaan käyttää Bluetooth Low-Energy (BT-LE) -tapahtumissa älypuhelimissa iOS: lla versiosta 14.0.

  ;