Wasser im Ohr beim schwimmen

Olipa uimisen jälkeen, nopea suihku tai juna uima -altaalla, usein vettä jää korvaan ja vaikuttaa kuuntelun ymmärrykseen. Korvasi tuntuu tukkeutuneelta ja kaikki kuulostaa höyrytettynä. Joskus tämä vaikutus kestää useita päiviä. Koska vedessä voi olla myös bakteereita, jotka voivat aiheuttaa tartuntaa, on ymmärrettävää, jos haluat saada sen korvasta nopeasti. Siksi olemme koonneet parhaat ja nopeimmat tavat vapauttaa korvasi nesteestä tässä viestissä.

Mitkä ovat veden seuraukset korvassa?

korvan neste edistää sienten ja bakteerien kasvua ja voi johtaa infektioon, johon liittyy turvotus tai ärsytys. Usein kutinaa tapahtuu, joka vahvistettiin vedettäessä korvakorua. Ongelma on myös korvan liian yleinen puhdistus, koska liian paljon korvavahaa poistetaan usein. Tämä suojaa kuitenkin korviasi vastaanottamiselta haitallisilta bakteereilta tai sieniltä. Jos vesi tulee korvaan, puolustustoiminto on heikentynyt ja on olemassa akuutin korvakanavan tulehduksen riski. Tällaisten infektioiden riski on suuri, etenkin kun ui likaisissa vesissä tai poreallassa. Vakavissa tapauksissa tällainen infektio voidaan jopa kuulla tai tulehdukset leviävät sisäkorvassa ja muissa kehon osissa. Jos korvan vesi aiheuttaa kipua, sinun pitäisi ehdottomasti nähdä lääkäri. Kipu tai kutina osoittaa olemassa olevan infektion korvakanavassa. Lisääntynyt kosketus suolan ja kloorin kanssa stimuloi korvakanavaa ja suosii vieraiden elinten tunkeutumista. Kosmetiikan ainesosat voivat myös johtaa ärsytykseen ja halkeamiin korvaan ja tarvittaessa edistää nesteen tunkeutumista korvaan.

miten voin poistaa vettä korvasta?

Veden poistamiseksi korvasta on useita vaihtoehtoja. Nesteet kuitenkin yleensä katoavat korvasta yksinään. Jos haluat poistaa nesteen nopeammin, olemme luetelleet parhaat tukevat toimenpiteet täällä voidaksemme kuulla nopeasti uudelleen nopeasti.

Luo tyhjiö korvaan

taipumus päätäsi hieman ja laita kämmen korvaan. Vedä nyt käsi nopeasti ja avaa se uudelleen. Vesi tulee vetää korvasta tyhjiön läpi.

anna veden haihtua

Toinen tapa poistaa vettä korvasta on veden haihtuminen. Tätä varten kiinni korvaan isolla alimmalla tasolla, pidä vähintään yksi 30 cm: n etäisyys korvaan. Siirrä hiustenkuivaaja edestakaisin, kun vedät korvakoruasi. Muutaman minuutin iskun jälkeen korvan veden olisi pitänyt haihtua.

Lämmin kompressio korvalla

piirittää pesulakkeet lämpimässä vedessä ja laita se korvaan. Jätä pesulaiva 30 sekunniksi ja pidä minuutin tauko. Toista prosessi neljä -viisi kertaa.

Vedä EarlObe

taipumus sivulle. Vaikuttavan korvan on osoitettava alas. Vedä sitten korvakoru. Vesi liikkuu ja voi valua.

valsava -menetelmä

Sulje suu ja pidä nenäsi. Sitten puhdistat nenäsi korvakanavan puhdistamiseksi. Usein voit kuulla lyhyen halkeaman. Tämä on merkki siitä, että putki on nyt vapaa.

yli -maja -korvan pudotukset

Joissakin apteekeissa ei löydy reseptilääkkeitä, joissa on luonnollisia ainesosia. Joskus vesi aiheuttaa korvavahan turvotusta. Tätä voidaan pehmentää korvien tippat ja tyhjennys. Sinun tulisi kuitenkin lukea paketin lisäys etukäteen välttääksesi ei -toivottuja sivuvaikutuksia.

korvasuokit

korvanäkkeet voivat myös korjata tilan tilanne. Nämä ovat onttoja kynttilöitä, jotka voit ilmoittaa makaamassa. Vaha varmistaa korvan lämmön ja voi aiheuttaa veden tai korvavahan virtauksen. Tämä menetelmä tulisi kuitenkin suorittaa varoen. Jos korvan lämpö täyttyy epämiellyttävästi, on parasta tehdä ilman sitä. Tämä menetelmä on vaihtoehtoinen lääketieteellinen mitta. Lämpö on tarkoitettu stimuloida korvan positiivisia prosesseja ja antaa veden valua. Tukkeutettujen korvakanavien lääkitystä ei kuitenkaan ole tieteellisesti vahvistettu.

korvan vesi ei katoa ja minulla on kipua?

Tässä tapauksessa korvassa ilmoitetaan mahdollinen infektio. Käy korvalääkärillä heti. Takavesi imetään. Jos tulehduksia on jo tapahtunut, korvalääkäri määrää korvia tai antibiootteja. Jos hoito ei epäröi tarpeettomasti. Se voi johtua komplikaatioista, kuten kuulonmenetyksestä tai korvan kroonisesta tulehduksesta. Akuutti korvakanavan tulehdukset voidaan yleensä hoitaa hyvin tavanomaisilla lääkkeillä, jos hoito tapahtuu välittömästi. Tukkeutuneen korvan tapauksessa korvalääkärin ammattimainen puhdistus voi myös korjata tilanteen. Erityisesti erityiset ja harvinaiset sienet tai erityisesti bakteerit voivat viivästyttää hoitoa. Korvan spesifisellä anatomisella luonteella voi myös olla kielteinen vaikutus korvan kanavan tulehduksen käsittelyyn. Lisäksi allerginen reaktio korvan tippojen ainesosiin voi johtaa ärsytykseen.

voinko estää veden tunkeutumisen korvaani?

Kyllä, voit estää vettä tunkeutumisen etukäteen. Vedensuojauskorvatulpat suojaavat sen edessä olevaa korvakanavaa uimalla tai uinnilla. Sinun tulisi kuitenkin ehdottomasti desinfioida korvatulpat säännöllisesti kulumisen jälkeen bakteerien tai sienten tunkeutumisen välttämiseksi. hörakutikersi voi tukea sinua korvatulpaiden oikeassa valinnassa. Vältä liian usein ja intensiivistä korvanpuhdistusta. Korvan korvan vaha suojaa sinua infektioilta, jos korvaa on liian vähän, puolustustoiminto on heikentynyt. Lämmin vesi riittää jo oikean korvan hygieniaan. Korvakorujen yleistä käyttöä tulisi välttää. Jos olet sukeltajia tai uimareita, jotka matkustavat säännöllisesti syvemmillä vesillä, suositellaan luonnollisten korvapisaroiden käyttöä ennen veden kanssa kosketusta. Älä aja liian syvälle korvakanavaan puuvillamerkeillä, vammilla ja halkeamilla helpottaa pääsyä korvaan ja muihin vieraisiin ruumiin. Jos et ole ehdottoman välttämätöntä, vältä uima -korkkien käyttöä uinnin aikana, mikä voi raaputtaa korvan ihoa ja luoda myös epäsuotuisia mahdollisuuksia bakteereille ja sienille.