MySecandear Audiology Group GmbH

Regensburger Straße 5

10777 Berliini

Yhteyshenkilö:

puhelin: +49 (0) 30 3080 6040

sähköposti: hallo@mysecondear.de

Internet: www.mysecondear.de


Berliini-Charlotentburgin käräjäoikeudessa, rekisteröintinumero: HRB 213510 B

IK -numero: 321104688


Työnimike "

Berliinin käsityökamarin jäsen, jäsenyys: 0136335

https://www.hwk-berlin.de/

Vastuu

omasta sisällöstäsi

MySecandear Audiology Group GmbH 55 §: n rstv & amp; § 5 TMG:

pankkitiedot:

MySecandear Audiology Group GmbH

pankki: olinda -sivukonttori Saksa

IBAN: DE23 1001 0123 9376 4513 92

bic: qNTODEB2XXX

VAT ID: DE327944695

Huomaa, että seuraavat lailliset pakolliset tiedot: EU: n komissiolla on online -riitojen ratkaisemiseksi alusta. Tähän pääsee ec.europa.eu/consumers/odr/ >

MySecondear Audiology Group GmbH ei ole vastuussa linkillä saavutetun verkkosivustojen sisällöstä, jota ei ole luonut MySecondear Audiology Group GmbH. Sisällöntoimittajana hän on vastuussa oman sisällön yleisistä laeista, jotka hän on valmis käytettäväksi. Näiden oman sisällön välillä on erotettava ero, joka viittaa muiden tarjoajien tarjoamaan sisältöön. Ulkoisen linkin avulla MySeCondear Audiology Group GmbH: lla on "ulkomainen sisältö" käyttövalmis. Se on vastuussa vain tästä ulkomaisesta sisällöstä, jos sillä on positiivista tietoa heistä (ts. Myös laittomasta tai rangaistavasta sisällöstä) ja on teknisesti mahdollista ja kohtuullista estää niiden käyttö.

Ulkoisten linkkien ja niihin liittyvien välisten viitteiden tapauksessa se on aina "eläviä" (dynaamisia) viitteitä. MySecandear Audiology -ryhmä GmbH tarkisti ulkomaisen sisällön ensimmäistä kertaa, onko se käynnissä mahdollinen siviili- tai rikollinen. Vastuu sen perusteella; näin ei ollut. Lain mukaan ei ole velvollisuutta tarkistaa jatkuvasti sisältöä, johon se viittaa hänen tarjoukseensa muutoksista, jotka voivat perustella vastuun. Vain silloin, kun kolmannet osapuolet sanovat tai huomauttavat sen tai huomauttavat sen tosiasia, että konkreettinen tarjous, johon se on tarjonnut ulkoisen linkin, laukaisee siviili- tai rikollisen vastuun, hän poistaa viittauksen tähän tarjoukseen, siltä osin kuin se on teknisesti mahdollista ja kohtuullista.