toimituskulut & amp; Toimitusajat

kuulolaitteet lähetetään sinulle ilmaiseksi Euroopassa. Kuulolaitteiden ja paristot ovat myös vapaa -ajanjaksosta vähintään 49 euron tilausarvo (99 euroa Saksan ulkopuolella ja 149 euroa Sveitsissä). Toimituskulut 4,90 euroa (9,90 euroa Saksan ulkopuolella) sovelletaan alle 49 euron tilausarvoa.

EU: n sisällä lähetämme paketteja lähetyskumppanimme DHL: n kanssa. Heti kun paketti on luovutettu kumppanillemme, saat meiltä sähköpostitse lähetysvahvistuksen. Sähköpostissa on lähetysnumerosi (ID) ja linkki, jonka kanssa voit seurata tilausta.

tässä on DHL & gt; & gt; <<< /A>

Kansainvälisten asiakkaidemme tilaukset (EU: n ulkopuolella) lähetetään DHL Express -palvelulla siten, että paketti saapuu 2-5 päivän kuluessa (nykyisten toimitusvaikeuksien vuoksi joitain tuotteita voi tapahtua pidempinä toimitusaikoina).

Kolmannen maan tilauksista näytämme arvonlisävero/ohjaus laskussa.

toimitusajat

erotamme periaatteessa kuulolaitteiden ja lisävarusteiden tai varaosien välillä. Kuulolaitteille toimitusaika on tällä hetkellä noin 14–21 päivää valmistajan ja sairausvakuutuksen mukaan. Lisävarusteiden ja varaosien tapauksessa toimitusaika on noin 2-4 työpäivää. Jos haluttu tuote ei ole varastossa, tämä voi kuitenkin lisätä toimitusaikaa noin 7-10 työpäivään.

Kuulolaitteiden tarkka toimitusaika riippuu myös siitä, ovatko ne laillisesti vai yksityisesti vakuutettuja. Asiakastukemme selittää mielellään tämän tarkemmin. Voit saavuttaa tämän numeroon 49 3080 6040 (Saksa), +43 720 816056 (Itävalta) tai +41 43508 46 42 (Sveitsi).

miten saat laskusi?

tilauksen lasku sisältyy pakettiin. Jos et enää löydä laskua, ota yhteyttä asiakaspalveluun osoitteessa service@mysecontear.de . Lähetämme mielellämme laskun sähköpostitse.